Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 7 Kasım 2020 #1 Merhaba sosyal! Hikaye modu için Türkçe yama kurmuştum. Online girmek için kaldırmam lazım, nasıl yapabilirim? Steam üzerinden oynuyorum.
Merhaba sosyal! Hikaye modu için Türkçe yama kurmuştum. Online girmek için kaldırmam lazım, nasıl yapabilirim? Steam üzerinden oynuyorum.
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 8 Kasım 2020 #2 Merhaba, mods klasörün ismini mod olarak değiştirin. Tekrar kullanmak isterseniz mods olarak değiştirmeniz yeterli.
Merhaba, mods klasörün ismini mod olarak değiştirin. Tekrar kullanmak isterseniz mods olarak değiştirmeniz yeterli.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 8 Kasım 2020 #3 Vito Skaletta dedi: Merhaba, mods klasörün ismini mod olarak değiştirin. Tekrar kullanmak isterseniz mods olarak değiştirmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim.
Vito Skaletta dedi: Merhaba, mods klasörün ismini mod olarak değiştirin. Tekrar kullanmak isterseniz mods olarak değiştirmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim.
Wolfenk Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #4 Eğer yamayı tamamen kaldırmak istiyorsanız mods klasörünü tamamen silmeniz ve OpenIV'den aktif ettiğiniz OpenASI... seçeneklerini kaldırmanız gerekli.
Eğer yamayı tamamen kaldırmak istiyorsanız mods klasörünü tamamen silmeniz ve OpenIV'den aktif ettiğiniz OpenASI... seçeneklerini kaldırmanız gerekli.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 20 Kasım 2020 #5 Wolfenk dedi: Eğer yamayı tamamen kaldırmak istiyorsanız mods klasörünü tamamen silmeniz ve OpenIV'den aktif ettiğiniz OpenASI... seçeneklerini kaldırmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Direk oyunu silip yüklemiştim, ismini değiştirince hata verdiği için. Teşekkürler.
Wolfenk dedi: Eğer yamayı tamamen kaldırmak istiyorsanız mods klasörünü tamamen silmeniz ve OpenIV'den aktif ettiğiniz OpenASI... seçeneklerini kaldırmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Direk oyunu silip yüklemiştim, ismini değiştirince hata verdiği için. Teşekkürler.