Luchnik Megapat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 511 Makaleler 1 Yer Star City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 19 Nisan 2015 #11 Halil ibrahim Bolat dedi: GTX 970 ultra ayarlarda hiç bir ayar kısmadan 1080 çözünürlükte açmaya yeter. Genişletmek için tıkla... Hiç bir ayar kısmadan yetmiyor kardeşim.
Halil ibrahim Bolat dedi: GTX 970 ultra ayarlarda hiç bir ayar kısmadan 1080 çözünürlükte açmaya yeter. Genişletmek için tıkla... Hiç bir ayar kısmadan yetmiyor kardeşim.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 19 Nisan 2015 #13 Eğer eksik bıraktığım bir ayar yok ise, 1080p'de bütün ayarlar en yüksek GTX Titan performansı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTX 980'in GTA 5'i 1080p'de ve en yüksek ayarlarda rahat oynatacağı düşüncesindeyim. Bu arada, ekranda 2 kartın görünmesi sizi yanıltmasın, biri devre dışı. 2X Titan performansı da bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eğer eksik bıraktığım bir ayar yok ise, 1080p'de bütün ayarlar en yüksek GTX Titan performansı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTX 980'in GTA 5'i 1080p'de ve en yüksek ayarlarda rahat oynatacağı düşüncesindeyim. Bu arada, ekranda 2 kartın görünmesi sizi yanıltmasın, biri devre dışı. 2X Titan performansı da bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ali_battal Hectopat Katılım 12 Nisan 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2016 #14 Gtx 970 4g ilk modeli gayet güzel niye yetmiyor
Eray Çelik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 1.344 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2016 #15 R9 390X yetecektir diye düşünüyorum.
tnrvrd Megapat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2016 #16 980 sli yaparsan ultrada oynarsın ama gerekesiz yatırım yaparsın. Çünkü sli da iki ekran kartı gücü alamıyorsun.
980 sli yaparsan ultrada oynarsın ama gerekesiz yatırım yaparsın. Çünkü sli da iki ekran kartı gücü alamıyorsun.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 12 Nisan 2016 #17 ali_battal dedi: Gtx 970 4g ilk modeli gayet güzel niye yetmiyor Genişletmek için tıkla... Konunun açılış tarihine baktın mı?
ali_battal dedi: Gtx 970 4g ilk modeli gayet güzel niye yetmiyor Genişletmek için tıkla... Konunun açılış tarihine baktın mı?
U UnknowsGhoSts Hectopat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2016 #18 Ben Msi R9 390X kullanmanı öneririm. Sadece Gta için geçerli de değil diğer oyunlarıda ultra açabilirsin.
Ben Msi R9 390X kullanmanı öneririm. Sadece Gta için geçerli de değil diğer oyunlarıda ultra açabilirsin.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 12 Nisan 2016 #19 tnrvrd dedi: 980 SLI yaparsan ultrada oynarsın ama gerekesiz yatırım yaparsın. Çünkü SLI'da iki ekran kartı gücü alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kim diyor onu, link verin lütfen? Sizin demediğimiz biliyorum, çünkü denemediğin belli
tnrvrd dedi: 980 SLI yaparsan ultrada oynarsın ama gerekesiz yatırım yaparsın. Çünkü SLI'da iki ekran kartı gücü alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kim diyor onu, link verin lütfen? Sizin demediğimiz biliyorum, çünkü denemediğin belli
tnrvrd Megapat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2016 #20 er36po dedi: Kim diyor onu, link verin lütfen? Sizin demediğimiz biliyorum, çünkü denemediğin belli Genişletmek için tıkla... Tabiki yapmadım. Ama bi videoda duydum ya burda yada başka bi yerde duydum ama sağlam birisinden duydum
er36po dedi: Kim diyor onu, link verin lütfen? Sizin demediğimiz biliyorum, çünkü denemediğin belli Genişletmek için tıkla... Tabiki yapmadım. Ama bi videoda duydum ya burda yada başka bi yerde duydum ama sağlam birisinden duydum