GTA V Ultra Ayarlar İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

Tabiki yapmadım. Ama bi videoda duydum, ya burda ya da başka bi yerde duydum ama sağlam birisinden duydum
Genelleme olarak kesinlikle yanlış.
Ama bazı kartlarda olabiliyor. Tabi günümüz üst düzey kartlarında bu durum söz konusu degil.
2 kat performans olmasa da %80-85 artışın olduğunu söyleyebilirim.
Yani: 40 FPS aldığınız yerde çift kartla 60 FPS özeline çıkmanız pek bi mümkündür

Aynı şeyi söylüyorüz ama farklı söylüyoruz.

Bütçe sınırın yoksa TİTAN Z al. Şu anda dünyanın en iyi ekran kartıdır.

TİTAN Z alırsan en az 4 yıl sonra çıkacak oyunları ultrada oynayabilirsin.

TITAN Z oyuncu kartı değildir arkadaşlar.Çekirdek ve bellek hızları düşük CUDA çekirdek sayısı veri aktarım yolu boyutu yüksek yani rendercı kartıdır. TITAN X deseniz anlarım ama oyuncular için üretilmiş GTX 980Ti yeterli performansı verir yani TITAN X de gereksiz masraf bence parasının hesabını bilmeyen biri değilseniz.

Hiç bir ayar kısmadan yetmiyor kardeşim.

GTX 970 yetiyor. MSI GTX 970 kullanıyorum hiç bişey kısmadan full ayarlarda ultralarda 1080p de herşeyi oynuyorum.

Millet iyice saçmalamış gereksiz fazla paraya harcamaya gerek yok. R9 380 4GB yada R9 380X 4GB tercih etmelisin 1080p için sana önermiş oldukları kartlara neredeyse 1440p bile hafif kalıyor sen bu videoları adam akıllı izle zaten kararını izledikten sonra vereceksin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…