justbeku Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 5 26 Mart 2020 #1 GTA V için uygun portları açıyorum ama modem arayüzünde aktif gözüken portlar bilgisayarda deaktif ve, ne yaparsam yapayım NAT type open yapamıyorum. NAT'ı nasıl open yapabilirim? Yardımcı olabilecek var mı? Modem modeli: Nokia G-240W-C.
GTA V için uygun portları açıyorum ama modem arayüzünde aktif gözüken portlar bilgisayarda deaktif ve, ne yaparsam yapayım NAT type open yapamıyorum. NAT'ı nasıl open yapabilirim? Yardımcı olabilecek var mı? Modem modeli: Nokia G-240W-C.
Aaron Paul Kilopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 582 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #2 İnternet sağlayıcınızı arayıp durumu izah edin. Artı 0 Eksi
B btakkaya Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 13 26 Mart 2020 #3 Aaron Paul dedi: İnternet sağlayıcınızı arayıp durumu izah edin. Genişletmek için tıkla... Aradık bir sorun gözükmediğini söylediler modemi resetlendi fabrika ayarlarına çevirdik hiçbirşey düzelmedi Artı 0 Eksi
Aaron Paul dedi: İnternet sağlayıcınızı arayıp durumu izah edin. Genişletmek için tıkla... Aradık bir sorun gözükmediğini söylediler modemi resetlendi fabrika ayarlarına çevirdik hiçbirşey düzelmedi