E Emre avakoşan Centipat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #1 Oyunum çöküyor ve böyle bir hata alıyorum, sonrasında bu oluyor. Niye bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki video da donuyor ve sonra hata veriyor.
Oyunum çöküyor ve böyle bir hata alıyorum, sonrasında bu oluyor. Niye bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki video da donuyor ve sonra hata veriyor.
Axee Megapat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #2 Dosyaları doğruladınız mı? Artı 0 Eksi
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #3 Arkadaşın dediği gibi oyun dosyalarını doğrulayın, olmazsa Rockstar launcher'ı silip tekrar yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Arkadaşın dediği gibi oyun dosyalarını doğrulayın, olmazsa Rockstar launcher'ı silip tekrar yüklemeyi deneyin.
KS KS E Emre avakoşan Centipat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #4 Axee dedi: Dosyaları doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Dosyaları nasıl doğrulayacağımı bilmiyorum Epic Games'den indirdiğim için Steam'de ki gibi doğrulama yok. JustNobody dedi: Arkadaşın dediği gibi oyun dosyalarını doğrulayın, olmazsa Rockstar Launcher'ı silip tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Launcher'ı silmeyi denedim olmadı doğrulamayı bilmiyorum. Son düzenleme: 21 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Axee dedi: Dosyaları doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Dosyaları nasıl doğrulayacağımı bilmiyorum Epic Games'den indirdiğim için Steam'de ki gibi doğrulama yok. JustNobody dedi: Arkadaşın dediği gibi oyun dosyalarını doğrulayın, olmazsa Rockstar Launcher'ı silip tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Launcher'ı silmeyi denedim olmadı doğrulamayı bilmiyorum.
Axee Megapat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #5 Emre avakoşan dedi: Dosyaları nasıl doğrulayacağımı bilmiyorum Epic Games'den indirdiğim için Steam'de ki gibi doğrulama yok. Launcher'ı silmeyi denedim olmadı doğrulamayı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Epic Games'de oyunun sağ altında 3 nokta var ona bas. Artı 0 Eksi
Emre avakoşan dedi: Dosyaları nasıl doğrulayacağımı bilmiyorum Epic Games'den indirdiğim için Steam'de ki gibi doğrulama yok. Launcher'ı silmeyi denedim olmadı doğrulamayı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Epic Games'de oyunun sağ altında 3 nokta var ona bas.
KS KS E Emre avakoşan Centipat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #6 Axee dedi: Epic Games'de oyunun sağ altında 3 nokta var ona bas. Genişletmek için tıkla... Maalesef yaptım hala aynı donup kalıyor yanıt vermiyor. Axee dedi: Epic Games'de oyunun sağ altında 3 nokta var ona bas. Genişletmek için tıkla... Sorun Rockstar Games Launcher da ona giremiyorum Epic ile alakalı değilmiş onu çözdüm. Emre avakoşan dedi: Oyunum çöküyor ve böyle bir hata alıyorum, sonrasında bu oluyor. Niye bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki video da donuyor ve sonra hata veriyor. Eki Görüntüle 889211 Genişletmek için tıkla... Sorunumu kendi kendime çözdüm modemi kapatıp açınca düzeliyor. Son düzenleme: 22 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Axee dedi: Epic Games'de oyunun sağ altında 3 nokta var ona bas. Genişletmek için tıkla... Maalesef yaptım hala aynı donup kalıyor yanıt vermiyor. Axee dedi: Epic Games'de oyunun sağ altında 3 nokta var ona bas. Genişletmek için tıkla... Sorun Rockstar Games Launcher da ona giremiyorum Epic ile alakalı değilmiş onu çözdüm. Emre avakoşan dedi: Oyunum çöküyor ve böyle bir hata alıyorum, sonrasında bu oluyor. Niye bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki video da donuyor ve sonra hata veriyor. Eki Görüntüle 889211 Genişletmek için tıkla... Sorunumu kendi kendime çözdüm modemi kapatıp açınca düzeliyor.