GTA V unable to launch Game please verify your Game data hatası

uchin

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sinir krizi geçirip bilgisayarı ikiye bölmeme ramak kaldı :) Rage MP'ye gireceğim fakat servere girmeye çalıştığımda başlıktaki hatayı veriyor. Oyunu story moddan normal olarak çalıştırmayı denedim Steam'den aynı hatayı verdi. Restart attım laptopba fakat aynı hatayı veriyor, keyfine göre arada açıyor.

Oyun dosyalarını doğruladın mı ? Çünkü hata da oyun dosyalarında eksik var diyor.

Çalıştırı aç , Appdata klasörüne gir Rockstar games klasörünü sil. Ardından tekrar çalıştırı aç service.msc yaz sonra ordan Rockstar Game Library değişkenine çift tıkla çalıştırma ayarını otomatik olarak seç dosyaları doğrula ve tekrar dene.

Çalıştırı aç , Appdata klasörüne gir Rockstar games klasörünü sil. Ardından tekrar çalıştırı aç service.msc yaz sonra ordan Rockstar Game Library değişkenine çift tıkla çalıştırma ayarını otomatik olarak seç dosyaları doğrula ve tekrar dene.
olmazsa onu da deneyeceğim

Allah ne muradınız varsa versin az kala kasayla monitörü birbirinden koparıyordum .d

Son düzenleme:
olmazsa onu da deneyeceğim

Allah ne muradınız varsa versin az kala kasayla monitörü birbirinden koparıyordum .d
Yardımcı olmasına sevindim çözüm olarak işaretlersen çok iyi olur insanlar sorunu yaşadığında direkt bakıp burdan çözebilir. İyi Sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı