Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Merhabalar, dün oyunu güzelce oynadıktan sonra bugün girmeye çalıştım, resimdeki hatayı verdi. Doğrulama yaptım, Epic Games ve Rockstar hesabıma gir-çık yaptım. Hata devam ediyor.
Merhabalar, dün oyunu güzelce oynadıktan sonra bugün girmeye çalıştım, resimdeki hatayı verdi. Doğrulama yaptım, Epic Games ve Rockstar hesabıma gir-çık yaptım. Hata devam ediyor.
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda detaylı gösteriyor inşallah yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda detaylı gösteriyor inşallah yapabilirsiniz.