R rumilancalimon Decapat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Oyunumu güncellediğim halde birden bu hatayı almaya başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim Update required. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2021
Oyunumu güncellediğim halde birden bu hatayı almaya başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim Update required.
P ProfAybars Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ocak 2021 #2 Oyunu güncellememişsin oyunu güncellemelisin. Eğer güncelleme butonu yoksa maalesef yüzlerce Gb'ı yeniden indirmek zorunda kalırsın Artı 0 Eksi
Oyunu güncellememişsin oyunu güncellemelisin. Eğer güncelleme butonu yoksa maalesef yüzlerce Gb'ı yeniden indirmek zorunda kalırsın
ByBurak Hectopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 344 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #3 ProfAybars dedi: Oyunu güncellememişsin oyunu güncellemelisin. Eğer güncelleme butonu yoksa maalesef yüzlerce Gb'ı yeniden indirmek zorunda kalırsın Genişletmek için tıkla... Şaka mı bu? Bende de aynı hata gözüküyor ve güncelleme seçeneği yok direkt başlat diyor. rumilancalimon dedi: Oyunumu güncellediğim halde birden bu hatayı almaya başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim Update required. Eki Görüntüle 825305 Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
ProfAybars dedi: Oyunu güncellememişsin oyunu güncellemelisin. Eğer güncelleme butonu yoksa maalesef yüzlerce Gb'ı yeniden indirmek zorunda kalırsın Genişletmek için tıkla... Şaka mı bu? Bende de aynı hata gözüküyor ve güncelleme seçeneği yok direkt başlat diyor. rumilancalimon dedi: Oyunumu güncellediğim halde birden bu hatayı almaya başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim Update required. Eki Görüntüle 825305 Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi?
KS KS R rumilancalimon Decapat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #4 ByBurak dedi: Şaka mı bu? Bende de aynı hata gözüküyor ve güncelleme seçeneği yok direkt başlat diyor. Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef kanka hala uğraşıyorum. ProfAybars dedi: Oyunu güncellememişsin oyunu güncellemelisin. Eğer güncelleme butonu yoksa maalesef yüzlerce Gb'ı yeniden indirmek zorunda kalırsın Genişletmek için tıkla... Maalesef tek çözüm bu sanırım. Cevap için teşekkürler. Artı 0 Eksi
ByBurak dedi: Şaka mı bu? Bende de aynı hata gözüküyor ve güncelleme seçeneği yok direkt başlat diyor. Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef kanka hala uğraşıyorum. ProfAybars dedi: Oyunu güncellememişsin oyunu güncellemelisin. Eğer güncelleme butonu yoksa maalesef yüzlerce Gb'ı yeniden indirmek zorunda kalırsın Genişletmek için tıkla... Maalesef tek çözüm bu sanırım. Cevap için teşekkürler.