GTA V vcruntime hatasi

yigido00

Centipat
Daha fazla  
GTA'yı daha dün aldım, indirdim. Bugün açayım dedim; msvcp140.dll ve vcruntime140_1.dll hatası alıyorum. Birkaç video izledim, işte Microsoft Visual C++ şeylerini kurun diye, bazı arkadaşların da forumda görmüştüm zaten. RAR'ı yükledim, kurmaya çalışıyorum. İlk 2005'leri kurmaya çalıştım, onlarda "repair" veya "sil" tuşu vardı. Ben ikisini de denedim ama "kullanmaya çalıştığınız özellik, şu anda kullanılmayan CD-ROM veya diğer bir çıkarılabilir disk üzerindedir" gibi hatalar alıyorum ve kuramıyorum.

SS'lerini ilettim, yardımcı olabilirseniz.

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-14_104514487.png
    resim_2024-11-14_104514487.png
    9 KB · Görüntüleme: 37
  • resim_2024-11-14_104540385.png
    resim_2024-11-14_104540385.png
    17,6 KB · Görüntüleme: 25
  • resim_2024-11-14_104620693.png
    resim_2024-11-14_104620693.png
    5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı güvenli modda başlatın ve bütün Visual C++ Redistributable kurulumlarını görev yöneticisi üzerinden kaldırın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın ve aşağıdaki bağlantıdan inidirin ve kurun

Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One
Sıkıştılmış dosyayı açın ve "install_all.bat" adlı dosyayı çalıştırın. Kurulumlar bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Bilgisayarı güvenli modda başlatın ve bütün Visual C++ Redistributable kurulumlarını görev yöneticisi üzerinden kaldırın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın ve aşağıdaki bağlantıdan inidirin ve kurun

Sıkıştılmış dosyayı açın ve "install_all.bat" adlı dosyayı çalıştırın. Kurulumlar bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

güvenli modda denetim masasindan kaldir tusuna bastigimda windows installer hizmetine erisilemedi.Bu windows installer duzgun sekilde kurulmamissa ortaya cikar. diye bir hata aldim

tamam hizmetlerden acmam gerekiyormus tekrar guvenli moda girdim.

Hİç sanmıyorum ama şunu deniyelim:
Bilgisayarı normal Başlar-> CMD yönetici olarak çalıştır.
Kod:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
enter
işlem bittikten sonra
Kod:
sfc /scannow
Enter sonra bilgsiayarı yeniden başlat.
Sonra tekrar güvenli modda başlat ve kaldırmayı dene olmazsa normal modda dene.

Detaylı Anlatım - Microsoft

Son düzenleme:
Hİç sanmıyorum ama şunu deniyelim:
Bilgisayarı normal Başlar-> CMD yönetici olarak çalıştır.
Kod:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
enter
işlem bittikten sonra
Kod:
sfc /scannow
Enter sonra bilgsiayarı yeniden başlat.
Sonra tekrar güvenli modda başlat ve kaldırmayı dene olmazsa normal modda dene.

Detaylı Anlatım - Microso
denedim windows installer güvenli modda çalışamaz diyor bunun içinde silemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı