aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Merhaba PC'ye format attım sonra GTA V kurdum. Steam'den Online'ye girerken bu iki hatayı verdi ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022
Merhaba PC'ye format attım sonra GTA V kurdum. Steam'den Online'ye girerken bu iki hatayı verdi ne yapmalıyım?
Çözüm B B Berkay.K 4 Ağustos 2022 Visual C++ Redistributable bağımlılık paketlerini yükle. Hem x64 hem x86. 2012'den 2022 yılına kadar olan sürümler destekleniyor. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. docs.microsoft.com
Visual C++ Redistributable bağımlılık paketlerini yükle. Hem x64 hem x86. 2012'den 2022 yılına kadar olan sürümler destekleniyor. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. docs.microsoft.com
ÖMER FaRuKwj727 Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #2 Bende başka bir programda bu hatayı vermişti. .net Framework'u güncelledim ve çözüldü. Artı 0 Eksi
B Berkay.K Femtopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 25 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #3 Visual C++ Redistributable bağımlılık paketlerini yükle. Hem x64 hem x86. 2012'den 2022 yılına kadar olan sürümler destekleniyor. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. docs.microsoft.com Artı 0 Eksi Çözüm
Visual C++ Redistributable bağımlılık paketlerini yükle. Hem x64 hem x86. 2012'den 2022 yılına kadar olan sürümler destekleniyor. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. docs.microsoft.com
KS KS aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #4 Berkay.K dedi: Visual C++ Redistributable bağımlılık paketlerini yükle. Hem x64 hem x86. 2012'den 2022 yılına kadar olan sürümler destekleniyor. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. docs.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Berkay.K dedi: Visual C++ Redistributable bağımlılık paketlerini yükle. Hem x64 hem x86. 2012'den 2022 yılına kadar olan sürümler destekleniyor. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. docs.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.