GTA V ve CS GO Sisteme Göre FPS (GTX 860m)

Memat

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. Aslında bu konuyu açmamın sebebi donamımda veya yazılımda her hangi bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek istedim. Aşağıya sistemimi yazacağım ve bu sistemle ben GTA V' de 30-40 arası (nadiren 28-29 a düştüğü oluyor) CS GO' da ise ortalama, genellikle 80 FPS alıyorum. Bir sıkıntı olabilir mi yoksa sistemime göre gayet normal mi? Şimdiden teşekkürler.

GTA V'de ayarlarım genellikle high, normalde var (very high yok) FXAA açık MSAA kapalı.
CS GO'da ayarlarım herşeyin en yükseği.

Ayrıca arkadaşlar altta yazdığım sistemde ekran kartım 4 GB gözüküyor sistem bilgilerinden baktım, bir siteden baktım ve 4gb gözüküyor ama GTA V'de Video Memory kısmında 2gb gözüküyor neden bilmiyorum.

Sistemim
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 860m
İşlemci: i5-4210H 2.90 GHz turbo ile 3.50 GHz
RAM: 8gb
İşletim sistemi: Windows 10
Harddisk: 1 Terebayt

Sanırım sistemimin bir kötü yanı SSD olmaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS GO'daki değerler düşük geldi bana. GTA V deki ayarlar normal geldi. Şu ekran kartı belleği mevzusunu dxdiag a bakıp fotoğraf atabilir misiniz?

GTA V pek bilmiyorum ama CS GO daki fps banada düşük geldi atıyorum resmi

Dosya Ekleri

• Adsız1.png
    Adsız1.png
    12 KB · Görüntüleme: 201
60 FPS üstünü görüyorsunuz, daha fazla zorlamanıza gerek yok. GTA V değerleri normal. Aniden FPS düşüşleri yaşamıyorsanız sorun yok.

Doğru diyosunuz ama sistem gereksinimleri yüksek olan bazı oyunlar oynamak istiyorum, aklımda var ve bu oyunlarda fps düşüklüğü görmek istemedim. Yani bi sorun olup olmadığını merak ettim ama sanırım normal değerler :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı