GTA V vs. CS:GO Prime

ADANALI011

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben 2 seçim arasında kararsızım. Öncelikle GTA Epic'te bedava oldu demeyin var ama Steam'de ki kadar zevkli değil. Yani ben genelde hep CS oynarım. Hilelerden bıktım o yüzden karar vermekte kararsızım, sizce hangisini alayım ve CS'yi daha çok oynarım.

Eğer para için YouTube için oynayacaksanız CS:GO ama eğlence serbest banka soyma adam öldürme gaspa gitme yani her şey var GTA'da. Benim tercihim Grand Theft Auto V ama gerçek gamer oyun ayrımı yapmaz. Benim PC 98 GB var, ondan tek GTA 5 ve CS 1.6 var bende. Bir de Half-Life.

Eğer para için YouTube için oynayacaksanız CS:GO ama eğlence serbest banka soyma adam öldürme gasp a gitme yani her şey var GTA da benim tercihim Grand Theft Auto v ama gerçek gamer oyun ayrımı yapmaz benim PC 98 GB var ondan tek GTA 5 ve CS 1.6 var bende bir de Half-Life
Ha bir de hilelere maruz kalıp ana bacı küfür yiyip bayağı bir cringe editlerinin olmasını istiyorsan örnek bu sefwt gerckrn duzenlı yayıjlarj baslwdı bayler böyle şeyler için CS:GO

Bu arada oyun ayrımı yapmıyorum. Sadece CS:GO'da fazla kanser kitle var GTA'da da. Eh yani, iyi ya da kötü kanser kitle var. Zaten bu tüm oyunlarda olan bir şey. Kanser kitle filmlerde bile var ama CS:GO'da biraz fazla sanki. He, bu arada oynayanlarda kabul ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı