M MoonGodWise Yoctopat Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:53 #1 Başlıkta yazdığım şu anda kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım? İki oyundaki iyi kötü deneyimleriniz ve hangisini almalıyım?
Başlıkta yazdığım şu anda kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım? İki oyundaki iyi kötü deneyimleriniz ve hangisini almalıyım?
Madara Uchia Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 780 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-ticaret Bugün 19:54 #2 MoonGodWise dedi: Başlıkta yazdığım şu anda kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım? İki oyundaki iyi kötü deneyimleriniz ve hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam biri ücretsiz biri ücretli biri hikaye oyunu biri FPS oyunu nasıl karşılaştırma istiyorsunuz.
MoonGodWise dedi: Başlıkta yazdığım şu anda kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım? İki oyundaki iyi kötü deneyimleriniz ve hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam biri ücretsiz biri ücretli biri hikaye oyunu biri FPS oyunu nasıl karşılaştırma istiyorsunuz.
M MoonGodWise Yoctopat Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:56 #3 Madara Uchia dedi: Hocam biri ücretsiz biri ücretli biri hikaye oyunu biri FPS oyunu nasıl karşılaştırma istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... counter-strike da seçkin almak istiyorum öbür taraftanda GTA V indirme girdi burda sormak istediğim hangisini almalıyım seçkinmi gta v mi
Madara Uchia dedi: Hocam biri ücretsiz biri ücretli biri hikaye oyunu biri FPS oyunu nasıl karşılaştırma istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... counter-strike da seçkin almak istiyorum öbür taraftanda GTA V indirme girdi burda sormak istediğim hangisini almalıyım seçkinmi gta v mi
Madara Uchia Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 780 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-ticaret Bugün 19:56 #4 MoonGodWise dedi: Counter-Strike'da seçkin almak istiyorum öbür taraftan da GTA V indirme girdi burada sormak istediğim hangisini almalıyım seçkinmi GTA V mi? Genişletmek için tıkla... CS'de kaç saatiniz var ve iyi oynuyor musunuz?
MoonGodWise dedi: Counter-Strike'da seçkin almak istiyorum öbür taraftan da GTA V indirme girdi burada sormak istediğim hangisini almalıyım seçkinmi GTA V mi? Genişletmek için tıkla... CS'de kaç saatiniz var ve iyi oynuyor musunuz?
M MoonGodWise Yoctopat Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:57 #5 Madara Uchia dedi: CS'de kaç saatiniz var ve iyi oynuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... cs 2 de 230 a yakına kadar saatim var ve modum düşük olmadığı sürece iyi oynuyorum
Madara Uchia dedi: CS'de kaç saatiniz var ve iyi oynuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... cs 2 de 230 a yakına kadar saatim var ve modum düşük olmadığı sürece iyi oynuyorum
aegeanfisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 2.122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:57 #6 GTA 5. Tabii ki bu kişisel tercihim. Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:58 #7 CS2 uzun vadede parasını çıkartıyor.
M MoonGodWise Yoctopat Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:58 #8 EagleEnes dedi: CS2 uzun vadede parasını çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum fakat hangisinde daha fazla eğlenebilirim
EagleEnes dedi: CS2 uzun vadede parasını çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum fakat hangisinde daha fazla eğlenebilirim
Madara Uchia Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 780 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-ticaret Bugün 19:59 #9 MoonGodWise dedi: CS 2 de 230'a yakına kadar saatim var ve modum düşük olmadığı sürece iyi oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam seçkin alıp ne yapcanız ya gereksiz pahalı hem ben olsam GTA 5 alıp ilk hikaye modunu bitirir sonra da FiveM yükleyip Online eğlenceli vakit geçirirdim.
MoonGodWise dedi: CS 2 de 230'a yakına kadar saatim var ve modum düşük olmadığı sürece iyi oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam seçkin alıp ne yapcanız ya gereksiz pahalı hem ben olsam GTA 5 alıp ilk hikaye modunu bitirir sonra da FiveM yükleyip Online eğlenceli vakit geçirirdim.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:00 #10 MoonGodWise dedi: onu biliyorum fakat hangisinde daha fazla eğlenebilirim Genişletmek için tıkla... GTA 5 seviyorsan al. Kafadan en az 60 saat oynarsın.
MoonGodWise dedi: onu biliyorum fakat hangisinde daha fazla eğlenebilirim Genişletmek için tıkla... GTA 5 seviyorsan al. Kafadan en az 60 saat oynarsın.