M mht111 Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Herkese merhaba, arkadaşlar bildiğiniz üzeri GTA Online 1.70 güncellemesi geldi 12 tane yeni araç eklenmiş ama ben sadece 5 tanesini alabildim geri kalanı bulamadım satılmıyor diğer araçlara nasıl sahip olabilirim?
Herkese merhaba, arkadaşlar bildiğiniz üzeri GTA Online 1.70 güncellemesi geldi 12 tane yeni araç eklenmiş ama ben sadece 5 tanesini alabildim geri kalanı bulamadım satılmıyor diğer araçlara nasıl sahip olabilirim?
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 14 Aralık 2024 #2 Six New vehicles have been added: Bravado Banshee GTS (Sports) – With Hao's Special Works Upgrade (PlayStation 5 and Xbox Series X|S) Dinka Jester RR Widebody (Sports) Karin Chavos V6 (Sedan) Canis Terminus Patrol (Emergency) – Law Enforcement Vehicle Vapid Caracara Pursuit (Emergency) – Law Enforcement Vehicle Police Predator (Boat) Rockstar'ın sitesinde bunlar yazıyor. En üstteki araç galiba sadece PS5 ve Xbox series'te var.
Six New vehicles have been added: Bravado Banshee GTS (Sports) – With Hao's Special Works Upgrade (PlayStation 5 and Xbox Series X|S) Dinka Jester RR Widebody (Sports) Karin Chavos V6 (Sedan) Canis Terminus Patrol (Emergency) – Law Enforcement Vehicle Vapid Caracara Pursuit (Emergency) – Law Enforcement Vehicle Police Predator (Boat) Rockstar'ın sitesinde bunlar yazıyor. En üstteki araç galiba sadece PS5 ve Xbox series'te var.