ismet0006 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 GTA 5 de yollar yüklenmiyor geç yükleniyor nasıl çözerim?
9ndependient Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #2 Aynı sorunu bende yaşadım. Ekran kartın ve işlemcin ne? Oyunu hard diske mi kurdun SSD'ye mi?
RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.576 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 sistem ne? işlemcim ve ramim eskiden çok kötüydü aynısını yapıyordu 9ndependient dedi: Aynı sorunu bende yaşadım. Ekran kartın ve işlemcin ne? Oyunu hard diske mi kurdun SSD'ye mi? Genişletmek için tıkla... hocam onun hdd ile alakası yok bende var hdd yapmıyor
sistem ne? işlemcim ve ramim eskiden çok kötüydü aynısını yapıyordu 9ndependient dedi: Aynı sorunu bende yaşadım. Ekran kartın ve işlemcin ne? Oyunu hard diske mi kurdun SSD'ye mi? Genişletmek için tıkla... hocam onun hdd ile alakası yok bende var hdd yapmıyor
9ndependient Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #4 RFCkuso dedi: Sistem ne? İşlemcim ve RAM'im eskiden çok kötüydü aynısını yapıyordu. Hocam onun HDD ile alakası yok bende var HDD yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Abicim fazlasıyla alakası var. Eğer düşük RPM değerine sahipse HDD oyun açılmıyor bile. Bende aynı sorun vardı M.2 SSD aldım düzeldi.
RFCkuso dedi: Sistem ne? İşlemcim ve RAM'im eskiden çok kötüydü aynısını yapıyordu. Hocam onun HDD ile alakası yok bende var HDD yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Abicim fazlasıyla alakası var. Eğer düşük RPM değerine sahipse HDD oyun açılmıyor bile. Bende aynı sorun vardı M.2 SSD aldım düzeldi.
RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.576 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #5 9ndependient dedi: Abicim fazlasıyla alakası var. Eğer düşük RPM değerine sahipse HDD oyun açılmıyor bile. Bende aynı sorun vardı M.2 SSD aldım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun asıl sorun sebebi donanımın düşük olması veya alanın dolu olması HDD alakası olduğunu düşünmüyorum pek bir de abicim demezseniz sevinirim.
9ndependient dedi: Abicim fazlasıyla alakası var. Eğer düşük RPM değerine sahipse HDD oyun açılmıyor bile. Bende aynı sorun vardı M.2 SSD aldım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun asıl sorun sebebi donanımın düşük olması veya alanın dolu olması HDD alakası olduğunu düşünmüyorum pek bir de abicim demezseniz sevinirim.
ismet0006 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #6 9ndependient dedi: Aynı sorunu bende yaşadım. Ekran kartın ve işlemcin ne? Oyunu hard diske mi kurdun SSD'ye mi? Genişletmek için tıkla... Hard disk e kurdum SDD de var RFCkuso dedi: Hocam bunun asıl sorun sebebi donanımın düşük olması veya alanın dolu olması HDD alakası olduğunu düşünmüyorum pek bir de abicim demezseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... 80gb boş alan var SSD var fakat sistemler iyi değil gta kasmadan oynatıyor tek sorun harita geç yüklenmesi
9ndependient dedi: Aynı sorunu bende yaşadım. Ekran kartın ve işlemcin ne? Oyunu hard diske mi kurdun SSD'ye mi? Genişletmek için tıkla... Hard disk e kurdum SDD de var RFCkuso dedi: Hocam bunun asıl sorun sebebi donanımın düşük olması veya alanın dolu olması HDD alakası olduğunu düşünmüyorum pek bir de abicim demezseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... 80gb boş alan var SSD var fakat sistemler iyi değil gta kasmadan oynatıyor tek sorun harita geç yüklenmesi
RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.576 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #7 ismet0006 dedi: Hard disk e kurdum SDD de var Genişletmek için tıkla... hocam işlemcinizi ekran kartınızı ve raminizi söylerseniz sevinirim
ismet0006 dedi: Hard disk e kurdum SDD de var Genişletmek için tıkla... hocam işlemcinizi ekran kartınızı ve raminizi söylerseniz sevinirim
9ndependient Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #8 ismet0006 dedi: Hard disk e kurdum SSD de var. Genişletmek için tıkla... SSD ve HDD okuma yazma oranlarını test edip resmini atar mısın? RFCkuso dedi: Hocam bunun asıl sorun sebebi donanımın düşük olması veya alanın dolu olması HDD alakası olduğunu düşünmüyorum pek bir de abicim demezseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Nasıl rahat ediyorsanız öyle olsun. Benim sistemimde düşük bir sistem (GT710 R5 1600 ) ama harita yağ gibi akıyor.
ismet0006 dedi: Hard disk e kurdum SSD de var. Genişletmek için tıkla... SSD ve HDD okuma yazma oranlarını test edip resmini atar mısın? RFCkuso dedi: Hocam bunun asıl sorun sebebi donanımın düşük olması veya alanın dolu olması HDD alakası olduğunu düşünmüyorum pek bir de abicim demezseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Nasıl rahat ediyorsanız öyle olsun. Benim sistemimde düşük bir sistem (GT710 R5 1600 ) ama harita yağ gibi akıyor.
RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.576 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #9 ismet0006 dedi: Hard disk e kurdum SDD de var 80gb boş alan var SSD var fakat sistemler iyi değil gta kasmadan oynatıyor tek sorun harita geç yüklenmesi Genişletmek için tıkla... hocam iyi hoşta amd ahlon x2 270 işlemcim bile kasmadan oynatıyordu ama harita geç yükleniyordu onunda
ismet0006 dedi: Hard disk e kurdum SDD de var 80gb boş alan var SSD var fakat sistemler iyi değil gta kasmadan oynatıyor tek sorun harita geç yüklenmesi Genişletmek için tıkla... hocam iyi hoşta amd ahlon x2 270 işlemcim bile kasmadan oynatıyordu ama harita geç yükleniyordu onunda
ismet0006 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #10 RFCkuso dedi: hocam işlemcinizi ekran kartınızı ve raminizi söylerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... İşlemci i3 ekran kartı GT220
RFCkuso dedi: hocam işlemcinizi ekran kartınızı ve raminizi söylerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... İşlemci i3 ekran kartı GT220