whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.546 Çözümler 2 Yer Linkin Park 6 Ağustos 2018 #1 GTA'da Online moda giremiyorum. Böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekli?
Parzival Megapat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 640 Çözümler 5 Yer Krypton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 6 Ağustos 2018 #2 Silinen üye dedi: GTA'da Online moda giremiyorum. Böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekli? Eki Görüntüle 321323 Genişletmek için tıkla... Farklı bir versiyon kullanıyorsun diyor. Dostum TR yama filan kurduysan böyle yapıyor. Kurduğun yamayı kaldır ve oyunun dosya bütünlüğünü doğrula. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: GTA'da Online moda giremiyorum. Böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekli? Eki Görüntüle 321323 Genişletmek için tıkla... Farklı bir versiyon kullanıyorsun diyor. Dostum TR yama filan kurduysan böyle yapıyor. Kurduğun yamayı kaldır ve oyunun dosya bütünlüğünü doğrula.
KS KS whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.546 Çözümler 2 Yer Linkin Park 6 Ağustos 2018 #3 Parzival dedi: Farklı bir versiyon kullanıyorsun diyor. Dostum TR yama filan kurduysan böyle yapıyor. Kurduğun yamayı kaldır ve oyunun dosya bütünlüğünü doğrula. Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz gibi kaldırdım ama oyun dosya bütünlüğünü nasıl doğrulayacağım? Artı 0 Eksi
Parzival dedi: Farklı bir versiyon kullanıyorsun diyor. Dostum TR yama filan kurduysan böyle yapıyor. Kurduğun yamayı kaldır ve oyunun dosya bütünlüğünü doğrula. Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz gibi kaldırdım ama oyun dosya bütünlüğünü nasıl doğrulayacağım?
Parzival Megapat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 640 Çözümler 5 Yer Krypton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 6 Ağustos 2018 #4 Oyunu Steam'den mi aldın? Artı 0 Eksi
G Glugulu Hectopat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 95 Çözümler 1 6 Ağustos 2018 #5 Steam > Kütüphane > Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyunun Dosya Bütünlüğünü Doğrula Artı 0 Eksi
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.320 Makaleler 7 Çözümler 31 6 Ağustos 2018 #6 ScriptHookV mi kullanıyorsunuz Single Player için? Artı 0 Eksi
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Mayıs 2020 #7 Ben ScriptHookV kullanıyordum ve sonra sildim şimdi de girmiyor. Artı 0 Eksi
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.320 Makaleler 7 Çözümler 31 1 Mayıs 2020 #8 RufatM dedi: Ben ScriptHookV kullanıyordum ve sonra sildim şimdi de girmiyor. Genişletmek için tıkla... Steamden aldıysanız dosya bütünlüğünü doğrulayın. Artı 0 Eksi
RufatM dedi: Ben ScriptHookV kullanıyordum ve sonra sildim şimdi de girmiyor. Genişletmek için tıkla... Steamden aldıysanız dosya bütünlüğünü doğrulayın.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 20 Mayıs 2020 #9 Xoloth dedi: Steamden aldıysanız dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Steamden aldım ve dosya bütünlüğünü doğruladım.Ama hala olmuyor.Tüm dosyalar var Artı 0 Eksi
Xoloth dedi: Steamden aldıysanız dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Steamden aldım ve dosya bütünlüğünü doğruladım.Ama hala olmuyor.Tüm dosyalar var