YosemiteSS Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar bugün GTA 5 indirdim oyun açıldığında sadece bekleme ekranındaki bir resim ve sağ altta "entering story mode" yazısı oluyor ve ne kadar süre beklesem de oyun açılmıyor. *Oyunu Steam üzerinden aldım.* Dosya Ekleri resim_2022-09-07_011403635.png 984,5 KB · Görüntüleme: 123
Arkadaşlar bugün GTA 5 indirdim oyun açıldığında sadece bekleme ekranındaki bir resim ve sağ altta "entering story mode" yazısı oluyor ve ne kadar süre beklesem de oyun açılmıyor. *Oyunu Steam üzerinden aldım.*
Çözüm alicsndemir 7 Eylül 2022 HDD mi kullanıyorsunuz hocam bu yavaşlığa sebep olabilir eğer hiç açılmazsa dosya doğrulaması yapın.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 7 Eylül 2022 #2 HDD mi kullanıyorsunuz hocam bu yavaşlığa sebep olabilir eğer hiç açılmazsa dosya doğrulaması yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
sputnik_67 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 623 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 Sistemin ne? Artı 0 Eksi
KS KS YosemiteSS Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #4 alicsndemir dedi: HDD mi kullanıyorsunuz hocam bu yavaşlığa sebep olabilir eğer hiç açılmazsa dosya doğrulaması y Genişletmek için tıkla... alicsndemir dedi: HDD mi kullanıyorsunuz hocam bu yavaşlığa sebep olabilir eğer hiç açılmazsa dosya doğrulaması yapın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim kardeşim oyun açıldı. Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: HDD mi kullanıyorsunuz hocam bu yavaşlığa sebep olabilir eğer hiç açılmazsa dosya doğrulaması y Genişletmek için tıkla... alicsndemir dedi: HDD mi kullanıyorsunuz hocam bu yavaşlığa sebep olabilir eğer hiç açılmazsa dosya doğrulaması yapın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim kardeşim oyun açıldı.