ns sec Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 Ben GTA V yüklüyorum fakat depolama alanı azalmak yerine artıyor. Nedenini bilen var mı? Bu arada dosyalara bakıyorum, silinen bir şey de yok. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021
Ben GTA V yüklüyorum fakat depolama alanı azalmak yerine artıyor. Nedenini bilen var mı? Bu arada dosyalara bakıyorum, silinen bir şey de yok.
3 316332 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 722 Çözümler 9 Yer 127.0.0.1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #2 Disk, diskin üstüne binmiş hocam bi' yeniden başlatın düzelmesi lazım. Şaka bi yana cidden yeniden başlatın.
Disk, diskin üstüne binmiş hocam bi' yeniden başlatın düzelmesi lazım. Şaka bi yana cidden yeniden başlatın.
Arda311 Decapat Kek günü Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 Yanlış okumuş olma ihtimaliniz var mı? Dolu olan depolama alanı artıyordur.
ns sec Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #4 316332 dedi: Disk, diskin üstüne binmiş hocam bi' yeniden başlatın düzelmesi lazım. Şaka bi yana cidden yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Ama 1 tane diskim var. Arda311 dedi: Yanlış okumuş olma ihtimaliniz var mı? Dolu olan depolama alanı artıyordur. Genişletmek için tıkla... Ne dediğinizi anlamadım.
316332 dedi: Disk, diskin üstüne binmiş hocam bi' yeniden başlatın düzelmesi lazım. Şaka bi yana cidden yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Ama 1 tane diskim var. Arda311 dedi: Yanlış okumuş olma ihtimaliniz var mı? Dolu olan depolama alanı artıyordur. Genişletmek için tıkla... Ne dediğinizi anlamadım.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 23 Mayıs 2021 #5 ns sec dedi: Ama 1 tane diskim var. Ne dediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş şaka yapıyor
ns sec dedi: Ama 1 tane diskim var. Ne dediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş şaka yapıyor
3 316332 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 722 Çözümler 9 Yer 127.0.0.1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #6 Windows çöp dosyaları temizliyor olabilir. Sorun olmaz yani. Zamanla biraz yer açılır, devamında normal dolum devam eder.
Windows çöp dosyaları temizliyor olabilir. Sorun olmaz yani. Zamanla biraz yer açılır, devamında normal dolum devam eder.
ns sec Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #7 Er73748 dedi: Arkadaş şaka yapıyor Genişletmek için tıkla... Şaka yapmıyorum fakat olayı çözdüm bir dosya silmiştim aktarmayı iptal edince sistemde sorun olmuş dosya geç silinmiş.
Er73748 dedi: Arkadaş şaka yapıyor Genişletmek için tıkla... Şaka yapmıyorum fakat olayı çözdüm bir dosya silmiştim aktarmayı iptal edince sistemde sorun olmuş dosya geç silinmiş.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 23 Mayıs 2021 #8 ns sec dedi: Şaka yapmıyorum fakat olayı çözdüm bir dosya silmiştim aktarmayı iptal edince sistemde sorun olmuş dosya geç silinmiş. Genişletmek için tıkla... Hayır hayır sizin için demedim. Disk diskin üstüne binmiş diyen arkadaş için dedim.
ns sec dedi: Şaka yapmıyorum fakat olayı çözdüm bir dosya silmiştim aktarmayı iptal edince sistemde sorun olmuş dosya geç silinmiş. Genişletmek için tıkla... Hayır hayır sizin için demedim. Disk diskin üstüne binmiş diyen arkadaş için dedim.
ns sec Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #9 Er73748 dedi: Hayır hayır sizin için demedim. Disk diskin üstüne binmiş diyen arkadaş için dedim. Genişletmek için tıkla... Tm. Şuanda depolama alanı normale döndü yükleme ise normal şeklinde devam ediyor.
Er73748 dedi: Hayır hayır sizin için demedim. Disk diskin üstüne binmiş diyen arkadaş için dedim. Genişletmek için tıkla... Tm. Şuanda depolama alanı normale döndü yükleme ise normal şeklinde devam ediyor.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.271 Makaleler 3 Çözümler 13 23 Mayıs 2021 #10 ns sec dedi: Ben GTA V yüklüyorum fakat depolama alanı azalmak yerine artıyor Genişletmek için tıkla... Bir dakika ne? Oyun yüklerken azalıyor muydu normalde? Ben mi cahilim anlamadım ne demek bu? Niye kimse farketmemiş bunu? Olması gereken bu değil mi zaten?
ns sec dedi: Ben GTA V yüklüyorum fakat depolama alanı azalmak yerine artıyor Genişletmek için tıkla... Bir dakika ne? Oyun yüklerken azalıyor muydu normalde? Ben mi cahilim anlamadım ne demek bu? Niye kimse farketmemiş bunu? Olması gereken bu değil mi zaten?