Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 26 Nisan 2021 #1 Merhaba, GTA VC tekrar bitirmek istiyorum. Grafikleri güzelleştirmek istiyorum, kurulumu sıkıntı olmayan ve bozmayan biliyorsanız, önerir misiniz? Çok sistem isteyeceğeni sanmıyorum ama yine yazayım; GTX950M, I6700HQ ve 16 GB RAM.
Merhaba, GTA VC tekrar bitirmek istiyorum. Grafikleri güzelleştirmek istiyorum, kurulumu sıkıntı olmayan ve bozmayan biliyorsanız, önerir misiniz? Çok sistem isteyeceğeni sanmıyorum ama yine yazayım; GTX950M, I6700HQ ve 16 GB RAM.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.951 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #2 Bildiğim en stabil grafik modu bu araç modları ve texture pack kur güzel bir görüntü elde edersin dosyaların yedeğini almayı unutma. ENB Series v2 for GTA Vice City Incl. and off. by using the Shift + F12.MOD works stably on weak PC. gamemodding.com
Bildiğim en stabil grafik modu bu araç modları ve texture pack kur güzel bir görüntü elde edersin dosyaların yedeğini almayı unutma. ENB Series v2 for GTA Vice City Incl. and off. by using the Shift + F12.MOD works stably on weak PC. gamemodding.com