Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 27 Ocak 2025 #1 Process Monitor Rapor Linki https://www.mediafire.com/file/rs2blt96rsmkyd4/Logfile.PML/file All VC Libs ve DX yüklesem de açamadım. Bir iki DLL sildim falan ama olmadı.
Çözüm reptile 27 Ocak 2025 @Ella Freya Oyunu açtıktan sonra sol üstten ayarlara girip ENB ile ilgili tik işaretini kaldırıp tekrar dener misiniz?
@Ella Freya Oyunu açtıktan sonra sol üstten ayarlara girip ENB ile ilgili tik işaretini kaldırıp tekrar dener misiniz?
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.008 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2025 #11 Ella Freya dedi: Teşekkkürler. @Carl CJ Johnson Arkadaşın dediğini yapınız. Genişletmek için tıkla... Sanırım benim biraz daha işim var. Artı 0 Eksi
Ella Freya dedi: Teşekkkürler. @Carl CJ Johnson Arkadaşın dediğini yapınız. Genişletmek için tıkla... Sanırım benim biraz daha işim var.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.482 Çözümler 776 27 Ocak 2025 #12 @Carl CJ Johnson Dilerseniz Oyun Teknik Destek kategorisine konu açın. Bunun için birkaç çözüm mevcut. Açtığınız konu üzerinden paylaşayım. Belki çözeriz. Artı 0 Eksi
@Carl CJ Johnson Dilerseniz Oyun Teknik Destek kategorisine konu açın. Bunun için birkaç çözüm mevcut. Açtığınız konu üzerinden paylaşayım. Belki çözeriz.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.008 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2025 #13 reptile dedi: @Carl CJ Johnson Dilerseniz Oyun Teknik Destek kategorisine konu açın. Bunun için birkaç çözüm mevcut. Açtığınız konu üzerinden paylaşayım. Belki çözeriz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam. Konuyu açtım. Artı 0 Eksi
reptile dedi: @Carl CJ Johnson Dilerseniz Oyun Teknik Destek kategorisine konu açın. Bunun için birkaç çözüm mevcut. Açtığınız konu üzerinden paylaşayım. Belki çözeriz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam. Konuyu açtım.