xcLerk Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #1 GTA Vice City'de fareyi yukarı aşağı hareket ettirince hassasiyet uçuyor. Nasıl düzelir bilen var mı acaba?
GTA Vice City'de fareyi yukarı aşağı hareket ettirince hassasiyet uçuyor. Nasıl düzelir bilen var mı acaba?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 11 Mayıs 2022 #2 Oyun içerisinde hassasiyeti düşürmek yerine farenin genel hassasiyetini düşürüp oyuna öyle girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Oyun içerisinde hassasiyeti düşürmek yerine farenin genel hassasiyetini düşürüp oyuna öyle girebilirsiniz.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #3 Uyumluluk modunundan deneyin. "Yüksek DPI ayarlarını devre dışı bırakın" diye bir seçenek olması gerekir. Artı 0 Eksi
Uyumluluk modunundan deneyin. "Yüksek DPI ayarlarını devre dışı bırakın" diye bir seçenek olması gerekir.
KS KS xcLerk Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #4 Yener K. dedi: Uyumluluk modunundan deneyin. "Yüksek DPI ayarlarını devre dışı bırakın" diye bir seçenek olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Böyle yaptım ama işe yaramadı muzan dedi: Oyun içerisinde hassasiyeti düşürmek yerine farenin genel hassasiyetini düşürüp oyuna öyle girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten hassasiyetim az yukarı aşağı sorun sadece yukarı aşağı doğru yönlendirirsem hassasiyet 100müş gibi oluyor, ne kadar düşürsem de sağa sola bir sıkıntı yok ama. Dosya Ekleri vc.PNG 35,6 KB · Görüntüleme: 77 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Uyumluluk modunundan deneyin. "Yüksek DPI ayarlarını devre dışı bırakın" diye bir seçenek olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Böyle yaptım ama işe yaramadı muzan dedi: Oyun içerisinde hassasiyeti düşürmek yerine farenin genel hassasiyetini düşürüp oyuna öyle girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten hassasiyetim az yukarı aşağı sorun sadece yukarı aşağı doğru yönlendirirsem hassasiyet 100müş gibi oluyor, ne kadar düşürsem de sağa sola bir sıkıntı yok ama.