Epic Games GTA V'de aynı hesapta 2 kişi oynayabilir mi?

452564

Hectopat
Merhaba, ben eskiden Epic Games'den bedavaya GTA 5 almıştım. Şimdi bir arkadaşıma verdim, Epic Games'i ve o da kendi PC'sine indirecek. O sadece story mod takılacak, benim oyunumu etkiler mi?

Merhaba, ben eskiden Epic Games'den bedavaya GTA 5 almıştım. Şimdi bir arkadaşıma verdim, Epic Games'i ve o da kendi PC'sine indirecek. O sadece story mod takılacak, benim oyunumu etkiler mi?
Oynayamaz Epic ban atma olasılığı var. İki kişi girdiğini algılarsa ban atabilir. Arkadaşımda bana gta 5 hesabını verdi ban yemesin diye hesap girmiyor.

Etkiler hocam oyun orijinal olduğu için oyun lisans isteyecek.

İndirdikten sonra Epic hesabını silip giriş yapabilirse oyuna sorun olmaz ama diğer türlü ban yiyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…