GTA V'de çift hesaptan ban var mı ?

Ban Yermiyim ?

• Evet

Oy: 3 42,9%
  • Hayır

Oy: 3 42,9%
  • Belki

Oy: 1 14,3%

• Oy verenlerin toplamı
    7

VΣNOM

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522654119
Orjinal kutulu GTA V almayı düşünüyorum. Varolan rockstar games social club hesabım var. Bu hesaptan daha önce fivem ile modlu bir şekilde online'ye girmiştim ve beğenmediğim için orjinal almak istiyorum. Bu hesaptan orjinal oyunun koduyla oyuna girsem ban yermiyim ? Yeni bir hesap açmak gerekir mi ? Mod yaparsam ban yermiyim ? (Örnek araba modları vs..) Tranier kullanırsam ban yer miyim ? Bunları param çöpe gitmesin diye soruyorum önceden korsan oyun kullanıyordum. Bundan sonra mümkün olduğunca orjinal almaya özen göstereceğim. Cevaplarınızı bekliyorum . Hayırlı Günler....

Fivem ile giriş yaptığım hesap:

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    193,9 KB · Görüntüleme: 222
Yemessiniz, gibime geliyor ancak. Riske atmanızı tavsiye etmiyorum. Yeni hesap açıp, yolunuza devam edin. Tranier, araba modu yani diğer oyuncuları rahatsız edecek şeyler ban sebebidir. Youtubeda görüyorsanız, onlar private yani özel sunuculardır.

Youtuberlar online'da araba yaması yapmış fakat nasıl ban yememişler anlamıyorum. Ama siz yinede oyunun dosyalarını kurcalamayın.

Özel sunucu'da ban yenilmiyor. Kendim bizzat denedim. Sen sadece sunucu da olursan seni kimse reportlayamaz.

Özel sunucu derken sadece arkadaşlarınla girebileceğin bir sunucu var ondan mı bahsediyorsun? Mesela özel sunucuda para hilesi yapsak ban yer miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…