bilal Kayra arslan Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Epic Games üzerinden aldığım GTA 5'te gamepadi kullanamıyorum. Kolu çıkarıp taktığımda oyun bir iki saniye donuyor geliyor, ses de aynı şekilde yani kolu algılıyor gibi ama kullanamıyorum. Kalibre de edilmiyor. Çözümü var mı, ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
Epic Games üzerinden aldığım GTA 5'te gamepadi kullanamıyorum. Kolu çıkarıp taktığımda oyun bir iki saniye donuyor geliyor, ses de aynı şekilde yani kolu algılıyor gibi ama kullanamıyorum. Kalibre de edilmiyor. Çözümü var mı, ne yapmam lazım?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.376 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 14 Haziran 2024 #2 Gamepadin modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS bilal Kayra arslan Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 borisyeisar dedi: Gamepadin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Orijinal ürün değil ama aynı Epic'ten aldığım RDR2'de çalışıyor, FC 24'te de çalışıyor. Marka ismi yazmıyor maalesef üzerinde Trendyol'dan almıştım. borisyeisar dedi: Gamepadin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 14 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Gamepadin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Orijinal ürün değil ama aynı Epic'ten aldığım RDR2'de çalışıyor, FC 24'te de çalışıyor. Marka ismi yazmıyor maalesef üzerinde Trendyol'dan almıştım. borisyeisar dedi: Gamepadin modeli nedir? Genişletmek için tıkla...
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.376 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 15 Haziran 2024 #4 Kalibrasyonda da görmüyorsa oyun içinden çözecek bir fikir aklıma gelmiyor. SCP Toolkit ile PS3 gamepadi muamelesi çekersek düzelebilir. Release ScpToolkit v1.6.238.16010 · nefarius/ScpToolkit Şunu indirin, bakalım bu program görecek mi cihazı. Artı 0 Eksi
Kalibrasyonda da görmüyorsa oyun içinden çözecek bir fikir aklıma gelmiyor. SCP Toolkit ile PS3 gamepadi muamelesi çekersek düzelebilir. Release ScpToolkit v1.6.238.16010 · nefarius/ScpToolkit Şunu indirin, bakalım bu program görecek mi cihazı.