SuprasızAdam Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #1 GTA V mod kurmuştum sapasağlam çalışıyordu daha sonra 5 Şubatta v1.0.2824 güncelleme geldi modlar çalışmıyor. Script hook falan güncelledim yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2023
GTA V mod kurmuştum sapasağlam çalışıyordu daha sonra 5 Şubatta v1.0.2824 güncelleme geldi modlar çalışmıyor. Script hook falan güncelledim yardımcı olabilir misiniz?
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.561 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #2 Mods klasörünü silip modlari tekrar kurman lazım. Artı 0 Eksi
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #3 Hocam mods klasorunuz varsa güncelleyin yoksa da modları silip bir daha yukleyin. O da olmazsa modlar ağırlık yapmış olabilir. Artı 0 Eksi
Hocam mods klasorunuz varsa güncelleyin yoksa da modları silip bir daha yukleyin. O da olmazsa modlar ağırlık yapmış olabilir.
KS KS SuprasızAdam Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #4 gevsek_uzman dedi: Hocam mods klasorunuz varsa güncelleyin yoksa da modları silip bir daha yukleyin. O da olmazsa modlar ağırlık yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet mods klasörüm var onu silip bir daha mı modları yükleyeceğim. Artı 0 Eksi
gevsek_uzman dedi: Hocam mods klasorunuz varsa güncelleyin yoksa da modları silip bir daha yukleyin. O da olmazsa modlar ağırlık yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet mods klasörüm var onu silip bir daha mı modları yükleyeceğim.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #5 SuprasızAdam dedi: Evet mods klasörüm var onu silip bir daha mı modları yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Artı 0 Eksi
SuprasızAdam dedi: Evet mods klasörüm var onu silip bir daha mı modları yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
KS KS SuprasızAdam Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #6 gevsek_uzman dedi: Aynen hocam. Genişletmek için tıkla... ChaosBoost dedi: Mods klasörünü silip modlari tekrar kurman lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
gevsek_uzman dedi: Aynen hocam. Genişletmek için tıkla... ChaosBoost dedi: Mods klasörünü silip modlari tekrar kurman lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.