4YB3RKTR Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i9 13900hx nvdia rtx 4070 8gb 32gb ram laptop Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar başlıktata bahsettiğim gibi Prison Break heisti bitti. Başka heist gözükmüyor. Nasıl yeni heistler kurarım?
Arkadaşlar başlıktata bahsettiğim gibi Prison Break heisti bitti. Başka heist gözükmüyor. Nasıl yeni heistler kurarım?
EkmekArasiHava Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 501 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı / ERP ve CRM Uzman Yardımcısı / Öğrenci 12 Haziran 2023 #2 4YB3RKTR dedi: Arkadaşlar başlıktata bahsettiğim gibi Prison Break heisti bitti. Başka heist gözükmüyor. Nasıl yeni heistler kurarım? Genişletmek için tıkla... Lesterin sizi araması lazım. Bekleyeceksiniz. Artı 0 Eksi
4YB3RKTR dedi: Arkadaşlar başlıktata bahsettiğim gibi Prison Break heisti bitti. Başka heist gözükmüyor. Nasıl yeni heistler kurarım? Genişletmek için tıkla... Lesterin sizi araması lazım. Bekleyeceksiniz.
KS KS 4YB3RKTR Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i9 13900hx nvdia rtx 4070 8gb 32gb ram laptop Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 EkmekArasiHava dedi: Lesterin sizi araması lazım. Bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Aga ben bir şeyler yaptım görevin ismi şey mi ondan sonraki gelen the fleace job ben bir de lestere kendim aradım restart heist dedim acaba sıfırlandı mı? Artı 0 Eksi
EkmekArasiHava dedi: Lesterin sizi araması lazım. Bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Aga ben bir şeyler yaptım görevin ismi şey mi ondan sonraki gelen the fleace job ben bir de lestere kendim aradım restart heist dedim acaba sıfırlandı mı?