GTA V'de üzerimde hile yapıldı

T-Bad

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Oyunda 900 küsur saatim var. Böyle bir şeye ilk defa tanık oldum. Arabayla giderken telefondan bir rehber okuyordum. Arabayı kenara çektim, durdum. Ekrana bakmıyordum. Sonra patlama sesleri duydum ve aha dedim yine hile gelmiş. Sonra bir baktım sunucudaki 29 kişinin hepsini ben patlatıyorum ve insanlar doğal olarak hakkımda kötü ithamlarda bulunuyor ve raporladıklarını falan söylüyorlar. Üstüme bir komplo kurulmuş gibi hissediyorum. Oyun dosyaları tertemiz ve daha önceden hiçbir hile kullanmadım. Bu sosyal medyada parayla satılanlardan falan hep uzak durdum ama şimdi Rockstar Games bu olayını incelediğinde sizce ne olur? Yüksek ihtimalle ban yiyeceğim fakat desteğe yazsam bunu açarlar mı? Kaç yıldır oynuyorum 900 saatlik emeğim boşa giderse oyunlardan soğurum. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olmaz. Ben ofisteyken ofisin içine bomba yağdırdılar, kafese kapatıp işkence ettiler vs.
Hileye maruz kalan değil hileyi yapan konumuna düşmüş.

ilk 1 hafta falan kritik. Eğer ilk 1 hafta ban yemezsen sonra da yeme ihtimalin yok. Eğer yersen Rockstar Desteğe yaz fakat Rockstar bu konuda çok garip bir firma oyuncuları hiç düşünmüyor.

Merak etme Rockstar Games'in iplediği falan yok.
Eğer reportlamazsanız iplemez tabii. Şayet ben ve arkadaşlarım ya da crew olarak reportladığımız biri er ya da geç o banı yedi. Crew olarak 250 kişi falanız. Hilenin incelemeye alınmasını sağlayın sonra bakın ban yiyor mu yemiyor mu. Benim burada demek istediğim şey ise baya bir kişi reportladı beni. İncelemeye alınsam olayın gerçekleştiği an ve oyun dosyalarımı karşılaştırırlar diye düşünüyorum. Oradan da temize çıkarım gibi. Çıkmazsak da sağlık olsun.

Merak etmeyin benim de başıma geldi 330 lvl hesabım var benim adıma hile yapıyor herif. Genelde böyle bir durumda hızlıca passive mod açarım ve İngilizce derdimi anlatırım çoğu kişide benim derdimi anlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…