esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 7 Mayıs 2022 #1 GAMEPAD bu yeni aldım GTA V'de titremiyor aslında titriyor ama çok nadir. Ayarı var mıdır?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.821 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 7 Mayıs 2022 #2 Aynı gamepadi kullanıyorum, Oyunların ayarlarında "Titreşim" ayarı açık olduğunda gayet düzgün çalışıyor. Forza Horizon 4'te falan denemiştim.
Aynı gamepadi kullanıyorum, Oyunların ayarlarında "Titreşim" ayarı açık olduğunda gayet düzgün çalışıyor. Forza Horizon 4'te falan denemiştim.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 7 Mayıs 2022 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Aynı gamepadi kullanıyorum, oyunların ayarlarında "titreşim" ayarı açık olduğunda gayet düzgün çalışıyor. Forza Horizon 4'te falan denemiştim. Genişletmek için tıkla... O ayar nerede hocam?
Metin Eren Türkmen dedi: Aynı gamepadi kullanıyorum, oyunların ayarlarında "titreşim" ayarı açık olduğunda gayet düzgün çalışıyor. Forza Horizon 4'te falan denemiştim. Genişletmek için tıkla... O ayar nerede hocam?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.821 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 7 Mayıs 2022 #4 esercim dedi: O ayar nerede hocam? Genişletmek için tıkla... Oyunun ayarlarında Vibration ayarı vardır, GTA 5'te nerede bilmiyorum. Ayarları biraz kurcalarsanız bulursunuz.
esercim dedi: O ayar nerede hocam? Genişletmek için tıkla... Oyunun ayarlarında Vibration ayarı vardır, GTA 5'te nerede bilmiyorum. Ayarları biraz kurcalarsanız bulursunuz.
B Borgore Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 795 Çözümler 13 7 Mayıs 2022 #5 Logitech F710 sahibiyim, titreşim birçok oyunda güçlü ve doğru bir şekilde çalışmakta fakat GTA V'teki titreşim diğer oyunlara göre çok daha az. Sanırım oyunla alakalı bir durum.
Logitech F710 sahibiyim, titreşim birçok oyunda güçlü ve doğru bir şekilde çalışmakta fakat GTA V'teki titreşim diğer oyunlara göre çok daha az. Sanırım oyunla alakalı bir durum.