GTA V'e BattlEye anti-cheat geldi!

Daha geçen arkadaşım YimMenu diye bir şeyden para ve level hilesi yaptı demek ki önüne geçilememiş.

Benim de aynı hocam ben para basıp oppressor alıp milleti rahatsız etmiyorum ki LS car Meet'e gidip drift tuning araba yapıyorum yani

Daha geçen arkadaşım YimMenu diye bir şeyden para ve level hilesi yaptı demek ki önüne geçilememiş.
Doğru, BattlEye geldiğinden beri hâlâ hileler mevcut ancak bu sayıda ciddi anlamda düşüş var. Yasaklananlar da bir hayli fazla. Bu yeni dönemde yasaklamalar biraz daha iyi çalışıyor, birçok kullanıcı eninde sonunda banlanıyor ama herkes değil.

Ayrıca çalışan hilelere ulaşım biraz daha zorlaşmış durumda ve bu da lobilerin eskisi kadar kaos dolu olmamasını açıklıyor. Ama tabii ki hileler devam edecek.

Selamlar çok eskiden Rockstar Games hesabım vardı eski mail hesabıma bağlıydı maili silince o hesaba erişimim de kalmadı artık tekrardan GTA V aldım yeni versiyon olan Enhanced'e başlayacağım fakat level ve para olmadığından dolayı paralı hile mi alsam diyorum ya da yimmenu tarzı bir şey öneriniz neler? @cevheriulrich @EgeN7

Enhanced'e sıfır hesapla başlayınca 4M veriyor biliyorsan zaten nasıl para kazanacağını fazla bile.

Enhanced'e sıfır hesapla başlayınca 4M veriyor biliyorsan zaten nasıl para kazanacağını fazla bile.

Önerin nedir parayı verdiğini gördüm ama henüz bir şirket ya da bir iş kurmadım ne yapmam gerekiyor aralarında hangisi en çok para kazandırır.

Önerin nedir parayı verdiğini gördüm ama henüz bir şirket ya da bir iş kurmadım ne yapmam gerekiyor aralarında hangisi en çok para kazandırır.

Nightclub videoları var YT de en basit başlangıç yöntemi para için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hadi ya ben sadece Cheat Engine kullanıyordum.

Daha önce Yimmenu kullandım, şuan fixlendiyse sorun oluşmaz yeter ki videosunu düzgün çekmiş birini bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…