GTA V'e BattlEye anti-cheat geldi!

Zula'da vardı ama etkili bir sistem değildi. Yine kırmaları an meselesi. Allahtan gelmeden para hilesi yaptım.

battleye cok iyi bir anti hile çözümü değil, escape from tarkov da rainbow six siege'de var ama hala her maç her oyun duvardan tarayan adamlar geliyor bence boşa atılmış bir adım

Ben üzüldüm açıkçası. Oyunda para kasmak zor. Kendi kendime para kasıp invite onlyde sunucunun içinden geçiyordum. Umarım bir yolunu bulurlar.

BattlEye çok iyi bir anti hile çözümü değil.
Doğru, ama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. Şaşırıp sevinmem %100 işe yarayacağını beklememden değil zaten. Bu oyunun özellikle anti hile sisteminde böyle radikal değişiklikler görmek biraz zor. E tabii bu tip yenilikler Rockstar'ın kendi hâline bıraktığı benim gibi PC GTA Online oyuncularının heyecanlanmasına sebep oluyor. Belki de dediğiniz gibi fıs olacak.

Ben üzüldüm açıkçası. Oyunda para kasmak zor. Kendi kendime para kasıp invite only sunucunun içinden geçiyordum. Umarım bir yolunu bulurlar.
Kendi hâlinde olan, kendi işini gören oyuncular adamdır. Ama diğer suçsuz oyuncuları premium modlarla taciz eden ruh hastalarını bir süre oyundan uzak tutmasını da isterim açıkçası bu sistemin.

Vay be, gözlerim doldu. Gerçi bunu da kıracaklar 2 güne ama olsun.
Eki Görüntüle 2312399
Cidden büyük rezilllik. 15 yıldır hiçbir önlem almayıp şimdi hile koruması getirmek... Ya kardeşim oyunun zaten belli senin ne olmuşsa olmuş yeni başlayan herifler para bassaydı yani ne olurdu sanki salda para basalım biraz 15 yıl sonra mı aklınıza geldi.

ben tam dün para atmıştım iyiki yapmışım para kasmak çok zor bu oyunda kendime garaj falan dizip takılıyodum kırılır zaten yüksek ihtimal ama millettin zevkini bozucak şekilde yapanlar banlanır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…