GTA V'e BattlEye anti-cheat geldi!

Evet kırılma haberleri gelmeye başladı, sadece ekonomi anlamında değil, oyunu crashleme seviyesine kadar da kırmayı başarmışlar gibi görünüyor. 9 saat oldu, insaf be kardeşim.

Peşinden yenisi geliyor zaten şu saatten sonra tekrar oyuna akın etmemizi bekliyorlar herhalde, komik.

Galiba GTA 6 gecikti ve göz boyuyorlar.

Kesinlikle. Açıkçası GTA 6'nın bir hayal kırıklığı olabileceğine ihtimal vermiyorum fakat çıkana kadar çok bekletecek gibi.

Evet kırılma haberleri gelmeye başladı, sadece ekonomi anlamında değil, oyunu crashleme seviyesine kadar da kırmayı başarmışlar gibi görünüyor. 9 saat oldu, insaf be kardeşim.

Hocam çoktan kırıldı çıktıgı ilk saatden şu anki hilemle hiçbir sorun olmadan kullanabiliyorum.

Oyun dosyalarından GTA5_BE.exe'yi silince oyunu modlu bir şekilde açabiliyorum.

Single player'da modlu veya modsuz oynayacak arkadaşlar BattlEye'ı devre dışı bırakabilir.

2 yolu var. Biri Steam üzerinden, diğeri Rockstar Launcher üzerinden.

Steam'de oynuyorsanız GTA'nın başlatma seçeneklerine -nobattleye komutunu ekleyerek devre dışı bırakabiliyoruz.

Rockstar Launcher'da ise ayarlardan etkinleştir / devre dışı bırak seçebilirsiniz.

Veya silerek de oluyormuş, yukarıda bahsedilmiş.

Ancak Online'a girmek için tekrar açmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…