Çözüldü GTA V'e girerken script hook hatası geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mirac.kr08

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
GTA V girmeye çalışıyorum ama script hook hatası verip duruyor. Güncel sürümünü kaç kere yükledim ama yine de fayda etmedi. Nasıl çözebilirim bu konuyu?

Çözüm
GTA V girmeye çalışıyorum ama script hook hatası verip duruyor. Güncel sürümünü kaç kere yükledim ama yine de fayda etmedi. Nasıl çözebilirim bu konuyu?
Oyunun dosyalarında 'scripthookV.dll' ve 'dinput.dll' dosyası varsa onları kaldırıp tekrar deneyin.
Oyunun dosyalarında 'scripthookV.dll' ve 'dinput.dll' dosyası varsa onları kaldırıp tekrar deneyin.

Çözüm
Teşekkürler işe yaradı ama sıradaki sorunum aktivasyon kodu hatası. O da internet bağlantım zayıf olduğu için çözemeyeceğim çünkü çevrimdışı modda başlatmak zorunda kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…