GTA VI çıkarsa GTA V oynayan kalır mı?

Tam tersi. Çıkmasına yakın eski GTA oyunlarını oynayanlar artacaktır. GTA Oyunları duyurulduktan sonra ve çıkmaya yakın olduğunda bir önceki oyunların da oynanışı artıyor. İnsanlar hikayeye kaldığı yerden devam etmek için seriye yeniden göz atıyor.

Yıllara göre en çok oynanan oyunlara baktığında ne zaman bir GTA çıktığında o yıl listede 2 tane daha GTA oyunu oluyor.

Hikayelerin bağlantısı yok ama GTA Hype'ı oluştuğu için oynamaya başlar millet, özellikle bir fragman falan yayınlarsa Rockstar.

Son düzenleyen: Moderatör:
RP kitlesi kolay kolay bitmez. Orası standart GTA oyunlarından farklı bir deneyim sunduğu için en azından alternatif bir oyun çıkana kadar bitecek gibi durmuyor. Normal online kısmında ise çok bir kitleye gerek yok zaten. Milyon kişi oynaması veya beş bin kişi oynaması arasında çok bir fark yok. Milyonlarca insan aynı anda online girse bile oyuncular yine 15-20 kişilik sunucularda bulunacak. Zaten arkadaşlarınla bir ekibin yoksa online tek başına çabuk sıkıyor. Ekibinle her türlü görev ve soygunları yapar, playlistlerde takılırsın. Geriye de yapacak pek bir şey kalmıyor. Ekibinin olması online içeriğin %90'ını keyifle oynayabileceğin anlamına geliyor. Bazı yarış,TDM gibi matchmaking gerektiren yan içerikleri de arkadaşlarınla oynayabiliyorsun aynı şekilde.

Çok saçma bir soru şu an milyonlarca kişi Gta San Andreas oynuyor hala.
Ben daha cok sunucuları açık kalır mi, acik kalsa bile oynayan olur mu diye sormak istemistim. Sacma degildi aslinda ama siz bilirsiniz. Biliyorsunuz ki GTA SA'da online modu yok.

Keske arkadasim olsaydi da oynasaydim dedim.

Ben daha cok sunucuları açık kalır mi, acik kalsa bile oynayan olur mu diye sormak istemistim. Saçma değildi aslinda ama siz bilirsiniz. Biliyorsunuz ki GTA SA'da Online modu yok.

Keske arkadasim olsaydi da oynasaydim dedim.

MTA var SA:MP var. Dediğim gibi Amerikan beyaz çocukları GTA 6'yı ailesine aldırıp oynayacak. Trdekiler YouTube'dan izleyecek. GTA San Andreas oynayacak Vice City oynayacak GTA 5 oynayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…