GTA VI çıkarsa GTA V oynayan kalır mı?

PC için bekleyenler paranız yoksa seviyorsanız cs oynayın. Her ay minimum 5 dolar geliyor.

Rockstar, FiveM'i satın aldığı için GTA VI sunucularına geçilene kadar GTA V oyuncularının bir kısmı orada kalır. GTA VI (bu sene çıkarsa) ilk başta konsollara çıkacak ve en az 2 sene boyunca sadece konsollarda oynanabilir olacak. Bu süre zarfında da, GTA V oyuncuları, oynamaya devam eder. Bilgisayara da çıktığında GTA V Online ve FiveM sunucularını kapatırlar, Online ve FiveM, GTA VI üzerine kurulur. (tahminim)

GTA V Online oynayan kalır mı?

Tabii ki de 2 kesim olacak; GTA 6'yi alanlar ve alamıyanlar. Alanlar için sorun yok ama alamayanlar hevesten ve GTA 6'nın yokluğunu doldurabilmek için GTA 5'i oynayacak. Bu şekilde seriye baştan başlayanlar bile olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
gta 5 çıkmadan tam 1 gün önce gta 4 açtım multiplayer girdim free roam girdim abartısız 10 kişi vardı ve 10 kişi server dolu demekti o zamana göre. Sonraki gün gta 5 yayınlandı gta 4 e tekrar girdim ne göreyim 3 kişi var.

Seviye atlamak zor mu? Seçkin alacağız değil mi? Seviye atlamak icin rekabetçi oynamak şart mi?
Zor değil. Rekabetçi oynamak zorunda da değilsin. Ama seçkin hesap gerekiyor. Ben genel anlamda Counter-Strike çok sevdiğim için oynuyorum ama genelde basit eğlence girip çıkıyorum. Yani her hafta çok rahat seviye atlarsın. Zaten 1 haftada ödül alma hakkın var. İstediğin kadar seviye atla 1 haftada aradan 1 hafta süre geçmez ise eşya vermez. Ben onu dengeleyerek oynuyorum yani çokta oynamana gerek yok.

GTA 4 Online zaten bir kaç yıl önce kapatıldı. 3, 4 sene olmuştur. GTA 5'te yine 10 sene daha açık kalır gibime geliyor ama şirketin politikasını bilemem tabii.

GTA 5 çıkmadan 1 gün önce GTA 4 multiplayer girmiştim. Serverde 10, 15 kişi vardı. O zamana göre büyük rakam. Sonraki gün GTA 5 çıktı. Akşam yine GTA 4 MP girdim çünkü gün içinde bimekse gidip GTA 5 fiyatının 250TL olduğunu görünce şok içinde eve dönmüştüm. (sahibinden de fat kasa feleği şaşmış PS3'ler 150 200TL idi zaten yani neredeyse GTA 5 parası) neyse akşam girdiğimde sadece 3 kişi vardı sv de çünkü herkes GTA 5 geçmişti o gün. Yani 2013'te yaşadığım olay buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…