GTA VI çıkarsa GTA V oynayan kalır mı?

+1 arkadaşın dediğine katılıyorum, gta 6 nın sistem gerekçesinin bayağı yoğun olacağı söyleniyor. herkesin sistemi yetmeyebilir.
1080ti versiyonundan min sistem gereksinimlerini başlatabilir Rockstar. Dediğin gibi yoğun grafikli, realistliğe oldukça yakın ve derinlik bakımından zengin bir oyun geleceği kaçınılmaz. Vram olayında da min 6gb isteyecektir. İşlemci bazında da min r5 4500-i5 10.nesilden başlayabilir. Ram de de ilk defa mim Mhz hızı isteyecektir. 4800 civarı min isteyecektir. Demek istediğim, Optimizasyonu gayet başarılı yapacağını düşünüyorum Rockstarın. Nispeten düşük sistemleri low ayarlarda da açmasına olanak sağlanabilir.

1080 Tİ güçlü bir kart ama sırf kas gücü var. Güncel NVIDIA teknolojilerini barındırmıyor. Mash Shading, DLSS falan. Her ne kadar optimizasyonu iyi de olsa 1000 serisi bu oyunda patlar. Ve bu oyun yüksek ihtimal PC'ye 2027 gibi gelecek. Ve yüksek ihtimal 2000 serisi eh işte yani. 1650 Alan Wake 2'de 1080'e göre daha iyi FPS veriyor. GPU falan hak getire.

Herkesin sistemi yetmeyebilir. Ayriyeten GTA 5 in ayrı bir havası var. Baya para hilesi yapıp kasan insanlar da var. O hileler belki GTA 6 da yapılmayabilir. O yüzden GTA 5 den devam edebilirler.

Yok hocam kalmaz. Ya tabii ki de herkes oynamaya devam eder, bu ülkede YouTuber değilseniz kimsenin elinde 2 yıl boyunca GTA VI göremeyeceksiniz, ne kimsenin Setup'ı ne de parası yeter.

Bilgisayara 2027 2028 gibi anca çıkar ama sistemin iyi olması,oyunun fiyatı falan lazım yani GTA 5 en az 2030a kadar aktif şekilde oynanır.

Herkesin sistemi yetmeyebilir. Ayriyeten GTA 5 in ayrı bir havası var. Baya para hilesi yapıp kasan insanlar da var. O hileler belki GTA 6 da yapılmayabilir. O yüzden GTA 5 den devam edebilirler.
Onu bunu geçtim harbiden havası çok ayrı. Her GTA oyunun öyle ama 5'inde çok eşsiz bir havası var.

Desene SixM olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…