E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Şu resmin ortadaki yazı olmadan halini nasıl bulabilirim?
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 2 Aralık 2023 #2 Bu gün bu konuyu paylaştım ama sanırım pek görülmedi. Rockstar Games'in duyuruda kullandığı arka planın duvar kağıdı versiyonları Rockstar Games'in paylaştığı arka planındaki tema birçok kişinin hoşuna gitmiş. Ben de kamu hizmeti yaparak bunların hem mobil hem de bilgisayar için versiyonlarını buldum. Kullanmak isteyenler alıp deneyebilir. www.technopat.net
Bu gün bu konuyu paylaştım ama sanırım pek görülmedi. Rockstar Games'in duyuruda kullandığı arka planın duvar kağıdı versiyonları Rockstar Games'in paylaştığı arka planındaki tema birçok kişinin hoşuna gitmiş. Ben de kamu hizmeti yaparak bunların hem mobil hem de bilgisayar için versiyonlarını buldum. Kullanmak isteyenler alıp deneyebilir. www.technopat.net