GTA V'i hangi diske kurmalıyım?

Cookiewipe

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. GTA V oynamak ve aslında daha da önemlisi GTA V FiveM'e girmek istiyorum. SSD'mde yeteri kadar alan kalmadı. GTA V'yi HDD'ye, FiveM'i SSD'ye kursam; FiveM oynarken etkisi olur mu? Yoksa GTA V HDD'de olduğu için farkı olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5'i HDD'ye kurunca düşük işlemcilerde yavaş map yüklenmesi oluyro ancak yüksek işlemci RAM vb de öyle olmuyor. Sisteminize bağlı.

GTA 5'i HDD'ye kurunca düşük işlemcilerde yavaş map yüklenmesi oluyro ancak yüksek işlemci RAM vb de öyle olmuyor. Sisteminize bağlı.
16 GB 3000Mhz ram
Sapphire 590x Nitro+SE 8GB Ekran kartı
Rayzen 5 2600 İşlemci mevcut.

16 GB 3000MHz RAM.
Sapphire 590X Nitro+SE 8 GB ekran kartı.
Ryzen 5 2600 işlemci mevcut.

İşlemciyi bilemedim YouTube'dan testlere bakın elbet çeken birisi vardır. i5 11400 RX 6500 XT 16 GB 3200 MHz ile sıkıntısız online/hikaye modunu HDD ile oynadım ben.(AMD işlemcilerin güçlerini rakiplerini biilmiyorum.)

HDD'dr GTA V inanılmaz yavaş. Ben GTA V'e tıklıyordum, Online açılana kadar Enis Kirazoğlu'nun attığı yeni videoyu izleyip bitiriyordum. Her sene Haziran ayında birer kez GTA V ve San Andreas bitiririm. (2 senedir) bu sene işkenceye biraz daha var. Kısaca yapmayın.

Sorun çıkarmaması için ikisinin aynı diskte olması gerektiğini düşünüyorum.
Her oyunumu HDD'ye kurarım ama GTA'yı asla HDD'ye kurmam.
SSD'de daha seri çalışıyor.

Sorun çıkarmaması için ikisinin aynı diskte olması gerektiğini düşünüyorum.
Her oyunumu HDD'ye kurarım ama GTA'yı asla HDD'ye kurmam.
SSD'de daha seri çalışıyor.
Peki RDR2'yi HDD'ye alıp, GTA V'yi SSD'ye yüklesem nasıl olur ? Şu anlık RDR 2 'nin sadece hikayesini oynamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…