L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 29 Temmuz 2020 #21 Paveloyd dedi: Sürprizbozan: Spoiler Şeyi mi öldürüyorsun orada? Şey işte bastonlu ismini unuttum. Genişletmek için tıkla... O adamın ismi Lester. O ölmüyor‚ bu arada spoiler içine almak bence saçma çünkü konu başlığınında spoiler yazıyor
Paveloyd dedi: Sürprizbozan: Spoiler Şeyi mi öldürüyorsun orada? Şey işte bastonlu ismini unuttum. Genişletmek için tıkla... O adamın ismi Lester. O ölmüyor‚ bu arada spoiler içine almak bence saçma çünkü konu başlığınında spoiler yazıyor
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.157 Makaleler 2 Çözümler 12 29 Temmuz 2020 #22 Paveloyd dedi: Sürprizbozan: Spoiler Şeyi mi öldürüyorsun orada? Şey işte bastonlu ismini unuttum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Fısıltı Lester, Lester.
Paveloyd dedi: Sürprizbozan: Spoiler Şeyi mi öldürüyorsun orada? Şey işte bastonlu ismini unuttum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Fısıltı Lester, Lester.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #23 Trevor haterlarına sesleniyorum. Ne istiyorsunuz lan karakterden kaç kere paçanızı kurtardı.
KS KS şahsi Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 658 Çözümler 3 29 Temmuz 2020 #24 Blackfox07 dedi: Bitirmeden neden böyle bir konu açtınız ki. Siz kaşındınız. Genişletmek için tıkla... Üç şıkkı da bildiğimi düşünüyordum ama yanılmışım. Neyse şimdi bekle beni Devon Weston kelleni almaya en baştan geliyorum.
Blackfox07 dedi: Bitirmeden neden böyle bir konu açtınız ki. Siz kaşındınız. Genişletmek için tıkla... Üç şıkkı da bildiğimi düşünüyordum ama yanılmışım. Neyse şimdi bekle beni Devon Weston kelleni almaya en baştan geliyorum.
Quattr0 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Mount Akina Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #25 Devin Weston'u öldürmüştüm fakat bir sonraki oynayışımda Trevor'u öldürecem, çok gıcık aldım adamdan.
Devin Weston'u öldürmüştüm fakat bir sonraki oynayışımda Trevor'u öldürecem, çok gıcık aldım adamdan.
Ömer Faruk Kurubacak Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #26 m47 dedi: Ben deathwish seçeneği ile bitirdim, aslında Trevor'ı öldürmek isterdim ama yanmasına göz yumamadım o yüzden kimsenin ölmesini istemedim. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle .
m47 dedi: Ben deathwish seçeneği ile bitirdim, aslında Trevor'ı öldürmek isterdim ama yanmasına göz yumamadım o yüzden kimsenin ölmesini istemedim. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle .
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.462 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 29 Temmuz 2020 #27 Paveloyd dedi: Sürprizbozan: Spoiler Şeyi mi öldürüyorsun orada? Şey işte bastonlu ismini unuttum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Lester'dan bahsediyorsunuz sanırım. Hayır, onu değil, Devin Weston adında birisini öldürdüm.
Paveloyd dedi: Sürprizbozan: Spoiler Şeyi mi öldürüyorsun orada? Şey işte bastonlu ismini unuttum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Lester'dan bahsediyorsunuz sanırım. Hayır, onu değil, Devin Weston adında birisini öldürdüm.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #28 Unturned dedi: O söylenti doğru mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.901 Çözümler 24 Yer Antalya 29 Temmuz 2020 #29 Kimseyi öldürmediğin seçenek en iyisi. Diğerleri basit, sanki aceleye gelmiş gibi. Diğer seçenekleri seçersen tatmin olmazsın bence.
Kimseyi öldürmediğin seçenek en iyisi. Diğerleri basit, sanki aceleye gelmiş gibi. Diğer seçenekleri seçersen tatmin olmazsın bence.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #30 yika38 dedi: Sürprizbozan Lester'dan bahsediyorsunuz sanırım. Hayır, onu değil, Devin Weston adında birisini öldürdüm. Eki Görüntüle 626719 Genişletmek için tıkla... Onu öldürebiliyor muyduk?
yika38 dedi: Sürprizbozan Lester'dan bahsediyorsunuz sanırım. Hayır, onu değil, Devin Weston adında birisini öldürdüm. Eki Görüntüle 626719 Genişletmek için tıkla... Onu öldürebiliyor muyduk?