GTA VI için sistem tavsiyesi

Literarycrawl

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar şu an 2060'lı bir sistem kullanıyorum. Eylül-Ekim gibi sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. Alacağım sistemin GTA 6'yı 1080p yüksek-Ultra ayarlarda 90-100FPS vermesi gerekiyor. Bu durumda 2K'yı da en kötü DLSS-Frame Gen ile rahat oynatır diye düşünüyorum. Bu durumda almam gereken sistemi nedir direkt link olarak atmanıza şu anlık pek gerek yok çünkü daha almayacağım eylül Ekim gibi alacağım. Ekran kartı ve işlemci önermeniz yeterlidir. Benim aklımdaki kombinasyon 7500F veya 7600 ve 25K'ya satılan INNO3D 5070 olarak düşünüyorum fakat bütçemide fazla zorlamak istemiyorum. O yüzden daha uygun fiyatla bu dedeğim ayarlar ve FPS'ler ile oynayabilir miyim yoksamin almam gereken sistem dediğim kombinasyon mudur?

6000 serisini pek beklemekten yana değilim çünkü sonbaharda Forza Horizon 6'nında çıkması bekleniyor bu durumda 2060 ile işim zor olur. Fakat 6000 serisinde GTA 6 için çok ciddi fark olur diyorsanız 6000 serisini de bekleyebilirim.

Son düzenleme:
Bütçe?

Bütçe maksimum dediğim kombinasyon. O kombinasyonun üstüne çıkamam ki zaten fazlasıyla yeterli olur diye düşünüyorum. Sadece daha uyguna çözebilir miyim arayışındayım.

Hocam tam bütçenizi belirtin ki bizde bakalım.

Oyunun çıkmasını bekleme imkanın var mı? Daha iyi planlarsın nasıl olacağı belli olur öngörü her zaman doğru olacak değil.

Hocam tam bütçenizi belirtin ki bizde bakalım.

Hocam bütçelik bir durum yok ki sadece ekran kartı tavsiye bekliyorum dediğim ayarlar için 5070'in altında hangi kart ile bu ayarlarda dediğim FPS'yi alabilirim veya alabilir miyim?

Oyunun çıkmasını bekleme imkanın var mı? Daha iyi planlarsın nasıl olacağı belli olur öngörü her zaman doğru olacak değil.

Bekleyebilirim ama bu beklemeye değer mi çünkü Forza Horizon 6 çıkacak ve oynamayı gerçekten istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…