GTA VI oynatacak sistem toplama

Bütçe
40.000 TL

tepegardel

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yoğun bir çalışma hayatım olduğu için araştırmaya çok vakit ayıramıyorum bu nedenle sizlerden yardım istiyorum.

Güncel oyunları akıcı şekilde oynayabileceğim, aynı zamanda bazı mühendislik yazılımlarını da kullanabileceğim bir PC toplamak istiyorum. 5-7 sene kadar beni rahatlıkla götürsün, GTA 6 çıktığında oynatsın

Fanboy değilim ama gönlümde Intel-NVIDIA ikilisi var. İleriye dönük bir sistem düşündüğüm için DDR5 olsa iyi olur.

Yalnızca kasa topluyorum. Bütçemi aşmamasını tercih ederim. Yazdıklarımı göz önünde bulundurarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

3K çıkabilirseniz.
Çıkamazsanız.

Uyguna 4070Ti aradım ancak bulamadım. Bı ustekkı arkadasında paylastıgı urun var o da butcenı asıyor. Bunun yerıne asagıdakı sıstemı alabılırsın. RAM secenegını 2x16 GB yaparsın. SSD'yı 1 TB yaparsın veya 2 TB artık o senın bılecegın ıs. Sıvı sogutucu ekleyebılırsınız. Islemcıyı 7600 yapabılırsınız.

7500F'de sıvı sogutucuya gerek olmadıgını bılıyorum ancak yıne de almak ısteyenler olabıldıgınden secenek belırttım arkadasa.

Evet kasa da güzel durduğu için yani tamamen zevk meselesi.
Su vıdeodakı arkadasın kullandıgı ıslemcı sogutucu da ılgınc bır sekılde cok ıyı duruyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Prokas @lyforeid tavsiyeler için teşekkür ederim. İntel pahalı mı kalıyor amd var hep, 4070 ve 4070ti arasında parasına değecek ciddi bir fark var mıdır?

Intel pahalı mı kalıyor.

Evet. Çünkü 13400F ile R5 7500F hemen hemen aynı fiyattalar ve R5 7500F daha iyi ayrıca artık LGA1700(12, 13, 14. nesiller) ölü soket denilebilir. Bir iki işlemci modeli çıkartıp bırakırlar. Hatta planda 14. nesiller bile yoktu ancak AM5 soket AM4'teki gibi olursa Ryzen 11000 serisine kadar gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…