Pixeldrainden GTA vc RAR indirdim oyun güzel çalışıyor ama mouse çalışmıyor oyun içinde. İnternette uyumluluktan Windows 98 ile çalışıyor ben de yaptım bu sefer de bu hatayı verdi.
İyi günler. Dün Steam'dan dayanamayıp bir Vice City kapayım dedim. :D Fakat hüsranla karşılaştım oyun ne yaptıysam bir türlü açılmadı. İnternette farklı çözümleri denedim bana mısın demedi sizlerde yardımcı olursanız memnun olurum. Sistem özelliklerim orta seviye olduğu için ayrıntılı yazmaya...
İyi günler. Dün Steam'dan dayanamayıp bir Vice City kapayım dedim. :D Fakat hüsranla karşılaştım oyun ne yaptıysam bir türlü açılmadı. İnternette farklı çözümleri denedim bana mısın demedi sizlerde yardımcı olursanız memnun olurum. Sistem özelliklerim orta seviye olduğu için ayrıntılı yazmaya...
Pixeldrainden GTA vc RAR indirdim oyun güzel çalışıyor ama mouse çalışmıyor oyun içinde. İnternette uyumluluktan Windows 98 ile çalışıyor ben de yaptım bu sefer de bu hatayı verdi.
Oyunun exe'sine sağ tıkla özellikler de, uyumluluk ayarlarından renk ayarını 16bit veya 8bit seç ve 640x480 çözünürlüğünde başlat seçeneğini tikle. Daha sonra oyun açılırsa çözünürlüğü yükseltip exe özelliklerinden tikleri kaldırabilirsin.
Oyunun Exe'sine sağ tıkla özellikler de, uyumluluk ayarlarından renk ayarını 16bit veya 8bit seç ve 640x480 çözünürlüğünde başlat seçeneğini tikle. Daha sonra oyun açılırsa çözünürlüğü yükseltip exe özelliklerinden tikleri kaldırabilirsin.