Hyper 12 Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 407 Çözümler 2 10 Ocak 2024 #1 Resimdeki gibi görev bitmesine rağmen hala duruyor ve navigasyonu oraya ayarlıyor. Oraya gidince de bir şey yapılmıyor.
Resimdeki gibi görev bitmesine rağmen hala duruyor ve navigasyonu oraya ayarlıyor. Oraya gidince de bir şey yapılmıyor.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #2 Rockstar'ın Definitive'leri çok önemsemediğinden. Oyundan çıkıp girebilirsin(kayıt aldıktan sonra) Artı 0 Eksi
KS KS Hyper 12 Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 407 Çözümler 2 10 Ocak 2024 #3 healwaysdie dedi: Rockstar'ın Definitive'leri çok önemsemediğinden. Oyundan çıkıp girebilirsin(kayıt aldıktan sonra) Genişletmek için tıkla... Çıkıp girince de aynı şekilde kalıyor. Artı 0 Eksi
healwaysdie dedi: Rockstar'ın Definitive'leri çok önemsemediğinden. Oyundan çıkıp girebilirsin(kayıt aldıktan sonra) Genişletmek için tıkla... Çıkıp girince de aynı şekilde kalıyor.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #4 Hyper 12 dedi: Çıkıp girince de aynı şekilde kalıyor. Genişletmek için tıkla... Diyebileceğim bir şey kalmadı. Navigasyon yerini değiştirmeyi dene.(yani bir yer işaretle.) Artı 0 Eksi
Hyper 12 dedi: Çıkıp girince de aynı şekilde kalıyor. Genişletmek için tıkla... Diyebileceğim bir şey kalmadı. Navigasyon yerini değiştirmeyi dene.(yani bir yer işaretle.)
KS KS Hyper 12 Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 407 Çözümler 2 10 Ocak 2024 #5 healwaysdie dedi: Diyebileceğim bir şey kalmadı. Navigasyon yerini değiştirmeyi dene.(yani bir yer işaretle.) Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Artı 0 Eksi
healwaysdie dedi: Diyebileceğim bir şey kalmadı. Navigasyon yerini değiştirmeyi dene.(yani bir yer işaretle.) Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #6 Hyper 12 dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... bilemiyorum bende. Artı 0 Eksi