GTA Vice City Definitive Edition incelemesi

Exposito58

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. GTA Vice City Definitive Edition alacaklar ya da almayı düşünenler için bir inceleme yapayım istedim. Öncelikle GTA Vice City'nin klasik versiyonunu 5 kere bitirmiş biriyim. Benim için çok özel bir oyun. Bu nedenle Definitive Edition versiyonunu aldım ve yaklaşık 10 saat oynadım. Öncelikle grafikler ve ışık konusunda çok güzel yapmışlar grafıkleri ben şahsen beğendim. Ama maalesef gameplay konusunda kendilerini hiç geliştirmemişler. Silahla adama sıkma, araç sürerken yaşananan zorluklar, mouse sorunları hala 2002'deki gibi hiçbir gelişme yok. Yaşı küçük kardeşlerim büyük ihtimalle ilk GTA oyunları GTA 5'dir. Bundan dolayı da GTA Vice City'i muhtemelen 30 dakika oynayıp, bu nasıl kontrol kardeşim deyip bırakacaklar. Ki hakta verıyorum. Kontrollerin hala 2002'deki gibi olması beni üzdü. Uzun lafın kısası değerlendirme yapmak gerekirse:

Hikaye: 9/10
Oynanış: 5/10
Grafikler: 8/10

Arkadaşlar herkese merhaba. GTA Vice City Definitive Edition alacaklar ya da almayı düşünenler için bir inceleme yapayım istedim. Öncelikle GTA Vice City'nin klasik versiyonunu 5 kere bitirmiş biriyim. Benim için çok özel bir oyun. Bu nedenle Definitive Edition versiyonunu aldım ve yaklaşık 10 saat oynadım. Öncelikle grafikler ve ışık konusunda çok güzel yapmışlar grafıkleri ben şahsen beğendim. Ama maalesef gameplay konusunda kendilerini hiç geliştirmemişler. Silahla adama sıkma, araç sürerken yaşananan zorluklar, mouse sorunları hala 2002'deki gibi hiçbir gelişme yok. Yaşı küçük kardeşlerim büyük ihtimalle ilk GTA oyunları GTA 5'dir. Bundan dolayı da GTA Vice City'i muhtemelen 30 dakika oynayıp, bu nasıl kontrol kardeşim deyip bırakacaklar. Ki hakta verıyorum. Kontrollerin hala 2002'deki gibi olması beni üzdü. Uzun lafın kısası değerlendirme yapmak gerekirse:

Ağa bir de optimizasyonuda bir tık kötu olmuş.

Yaşım küçük (14) ama ilk oynadığım Rockstar Games oyunu GTA Vice City. Bu oyunu bende çok severim ve keşke remake gelse diye düşünürdüm. Ama saçma sapan bir acemilik yapıp oyunun sadece grafiklerini arttırmışlar. Hiç para verip alasım bile gelmedi. Oyunu bir tık GTA 5 gibi yapsalar (remake olarak) saatlerce oynardım.

Yaşım küçük (14) ama ilk oynadığım Rockstar Games oyunu GTA Vice City. Bu oyunu bende çok severim ve keşke remake gelse diye düşünürdüm. Ama saçma sapan bir acemilik yapıp oyunun sadece grafiklerini arttırmışlar. Hiç para verip alasım bile gelmedi. Oyunu bir tık GTA 5 gibi yapsalar (remake olarak) saatlerce oynardım.
İşte o GTA 6 olacak :)

Ben GTA Definitive Edition'u bozuk oyun diye görüyorum, oyunu hiç yapamamislar, oyunda cok bug vardi ilk ciktiginda, simdi nasıl bilmiyorum, Rockstar oyunu çok kötü firmaya yaptirmis yani yazik etmisler oyuna.

Bana kalırsa yapılmaması gereken bir oyun olmuş. Görsellik bir kısımda güzel duruyor eyvallah ama karakter modellemeleri çok pastel ve plastik. Mobil oyun veya üzerine boya dökmüşler gibi duruyor. Hiçbir gelişme yok tek artısı görev içi kayıt sistemi ve oto kayıt. Onun dışında grafiklerinin sadece üstünden geçmişler ve oynaması rahat hissettirmiyor. E oynaması rahat hissettirmeyen ve kanser eden bu oyunların görsel yenilenme dışında 2002 versiyonundan ne farkı var. Aldıracak bir farkı yok. Benim için San Andreas efsanedir. Hem normalini hem de bu yenilenmiş versiyonunu 1 kere bitirdim. İtiraf edeyim görev içi kayıt sistemi olmasa yarısında kapatmıştım oyunu. Bu oyunlar sadece efsane. Günümüz için oynaması rahat oyunlar bile değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı