Çözüldü GTA Vice City Definitive Edition mod kurarken hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

439640

Hectopat
Birkaç mod kurayım dedim oyun çöktü hangisini silsem bir şey olmadı, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Modlar hep vpk uzantılı herhangi bir dosyayı change etmen gerekmiyor oyunda crash almayı nasıl başardın.
Ayrıca Cleo kullanmanı öneririm.

Eki Görüntüle 1370732

Modların kuruluş biçimi;

Eki Görüntüle 1370731

Tekrardan ayrıca; Posts: VC:DE - Conversões totais - MixMods
Verdiğim site GTA serileri için modların ve yapılandırmaların en iyisi olduğunu söyleyebilirim.
Mod kurmasını biliyorum zaten.

Quick Save modu kurmuştum o sıkıntı çıkarmıştı onu silince oyun eski haline geldi. Boşuna çoğu modu silmişim:(
Birkaç mod kurayım dedim oyun çöktü hangisini silsem bir şey olmadı, yardım eder misiniz?

Modlar hep vpk uzantılı herhangi bir dosyayı change etmen gerekmiyor oyunda crash almayı nasıl başardın.

1650951344661.png

Modların kuruluş biçimi;

1650951315627.png

Verdiğim site GTA serileri için modların ve yapılandırmaların en iyisi olduğunu söyleyebilirim.

Eki Görüntüle 1370732

Modların kuruluş biçimi;

Eki Görüntüle 1370731

Mod kurmasını biliyorum zaten.

Quick Save modu kurmuştum o sıkıntı çıkarmıştı onu silince oyun eski haline geldi. Boşuna çoğu modu silmişim:(

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı