4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 25 Nisan 2022 #1 Birkaç mod kurayım dedim oyun çöktü hangisini silsem bir şey olmadı, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2022
Çözüm 4 4 439640 26 Nisan 2022 Yiğit Can Elmas dedi: Modlar hep vpk uzantılı herhangi bir dosyayı change etmen gerekmiyor oyunda crash almayı nasıl başardın. Ayrıca Cleo kullanmanı öneririm. Eki Görüntüle 1370732 Modların kuruluş biçimi; Eki Görüntüle 1370731 Tekrardan ayrıca; Posts: VC:DE - Conversões totais - MixMods Verdiğim site GTA serileri için modların ve yapılandırmaların en iyisi olduğunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Mod kurmasını biliyorum zaten. Quick Save modu kurmuştum o sıkıntı çıkarmıştı onu silince oyun eski haline geldi. Boşuna çoğu modu silmişim
Yiğit Can Elmas dedi: Modlar hep vpk uzantılı herhangi bir dosyayı change etmen gerekmiyor oyunda crash almayı nasıl başardın. Ayrıca Cleo kullanmanı öneririm. Eki Görüntüle 1370732 Modların kuruluş biçimi; Eki Görüntüle 1370731 Tekrardan ayrıca; Posts: VC:DE - Conversões totais - MixMods Verdiğim site GTA serileri için modların ve yapılandırmaların en iyisi olduğunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Mod kurmasını biliyorum zaten. Quick Save modu kurmuştum o sıkıntı çıkarmıştı onu silince oyun eski haline geldi. Boşuna çoğu modu silmişim
Yiğit Can Elmas Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 26 Nisan 2022 #2 439640 dedi: Birkaç mod kurayım dedim oyun çöktü hangisini silsem bir şey olmadı, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Modlar hep vpk uzantılı herhangi bir dosyayı change etmen gerekmiyor oyunda crash almayı nasıl başardın. Ayrıca Cleo kullanmanı öneririm. Modların kuruluş biçimi; Tekrardan ayrıca; Posts: VC:DE - Conversões totais - MixMods Verdiğim site GTA serileri için modların ve yapılandırmaların en iyisi olduğunu söyleyebilirim. Artı 0 Eksi
439640 dedi: Birkaç mod kurayım dedim oyun çöktü hangisini silsem bir şey olmadı, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Modlar hep vpk uzantılı herhangi bir dosyayı change etmen gerekmiyor oyunda crash almayı nasıl başardın. Ayrıca Cleo kullanmanı öneririm. Modların kuruluş biçimi; Tekrardan ayrıca; Posts: VC:DE - Conversões totais - MixMods Verdiğim site GTA serileri için modların ve yapılandırmaların en iyisi olduğunu söyleyebilirim.
KS KS 4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 26 Nisan 2022 #3 Yiğit Can Elmas dedi: Modlar hep vpk uzantılı herhangi bir dosyayı change etmen gerekmiyor oyunda crash almayı nasıl başardın. Ayrıca Cleo kullanmanı öneririm. Eki Görüntüle 1370732 Modların kuruluş biçimi; Eki Görüntüle 1370731 Tekrardan ayrıca; Posts: VC:DE - Conversões totais - MixMods Verdiğim site GTA serileri için modların ve yapılandırmaların en iyisi olduğunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Mod kurmasını biliyorum zaten. Quick Save modu kurmuştum o sıkıntı çıkarmıştı onu silince oyun eski haline geldi. Boşuna çoğu modu silmişim Son düzenleme: 26 Haziran 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Yiğit Can Elmas dedi: Modlar hep vpk uzantılı herhangi bir dosyayı change etmen gerekmiyor oyunda crash almayı nasıl başardın. Ayrıca Cleo kullanmanı öneririm. Eki Görüntüle 1370732 Modların kuruluş biçimi; Eki Görüntüle 1370731 Tekrardan ayrıca; Posts: VC:DE - Conversões totais - MixMods Verdiğim site GTA serileri için modların ve yapılandırmaların en iyisi olduğunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Mod kurmasını biliyorum zaten. Quick Save modu kurmuştum o sıkıntı çıkarmıştı onu silince oyun eski haline geldi. Boşuna çoğu modu silmişim