K kaan4622 Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #1 Ben görevi 3 kere denedim o sırada toplam 100 kişi götürmüşüm. Oyun da bana bildirim gönderdi artık bütün taksilerde zıplama özelliği var diye. Görevi kabul etmiş midir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2025
Ben görevi 3 kere denedim o sırada toplam 100 kişi götürmüşüm. Oyun da bana bildirim gönderdi artık bütün taksilerde zıplama özelliği var diye. Görevi kabul etmiş midir?
Çözüm Mustafa.Kaan 24 Haziran 2025 Toplamda olması yeterli. Tek seferde olması gerekmiyor. Aynı soru ve cevabı burada mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Soru işaretlerinizin giderilip giderilmediğine dair geri dönüş sağlayın. @kaan4622
Toplamda olması yeterli. Tek seferde olması gerekmiyor. Aynı soru ve cevabı burada mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Soru işaretlerinizin giderilip giderilmediğine dair geri dönüş sağlayın. @kaan4622
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.442 Makaleler 2 Çözümler 1.578 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #2 Toplamda olması yeterli. Tek seferde olması gerekmiyor. Aynı soru ve cevabı burada mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Soru işaretlerinizin giderilip giderilmediğine dair geri dönüş sağlayın. @kaan4622 Son düzenleme: 25 Haziran 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Toplamda olması yeterli. Tek seferde olması gerekmiyor. Aynı soru ve cevabı burada mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Soru işaretlerinizin giderilip giderilmediğine dair geri dönüş sağlayın. @kaan4622
KS KS K kaan4622 Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #3 @Mustafa.Kaan Cevabınız için teşekkür ederim Artı 0 Eksi