H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.021 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Kasım 2024 #1 GTA TR sitesinden Definitive Edition versiyonu için yamayı indirdim. Steam kısmından kurulu olan(common kısmındaki oyun klasörünü seçip) yeri seçip kuruyorum ancak oyun bir türlü Türkçe olmuyor. İngilizce de kalıyor.
GTA TR sitesinden Definitive Edition versiyonu için yamayı indirdim. Steam kısmından kurulu olan(common kısmındaki oyun klasörünü seçip) yeri seçip kuruyorum ancak oyun bir türlü Türkçe olmuyor. İngilizce de kalıyor.
d1xl1te Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 1.833 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 Eski sürüm için geçerli çünkü o yamalar, yenisi için olanı ben de arıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.021 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Aralık 2024 #3 d1xl1te dedi: Eski sürüm için geçerli çünkü o yamalar, yenisi için olanı ben de arıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Bende acaba yama diye yanlış bir şey mç indirdim diye düşünmüştüm. Artı 0 Eksi
d1xl1te dedi: Eski sürüm için geçerli çünkü o yamalar, yenisi için olanı ben de arıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Bende acaba yama diye yanlış bir şey mç indirdim diye düşünmüştüm.