MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Temmuz 2021 #1 Selamlar, polis diyarı bölümünden sonraki bölüm yok, yani var ama giremiyorum bir türlü. bu görev nerede acaba bilen var mı? Alakası var mı bilmiyorum ama oyun orijinal.
Selamlar, polis diyarı bölümünden sonraki bölüm yok, yani var ama giremiyorum bir türlü. bu görev nerede acaba bilen var mı? Alakası var mı bilmiyorum ama oyun orijinal.
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #2 Hocam aynısını bende yaşadım bazı satın almanız gereken yerler var oraları aldıktan sonra yeni görevler geliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Hocam aynısını bende yaşadım bazı satın almanız gereken yerler var oraları aldıktan sonra yeni görevler geliyor diye biliyorum.
KS KS MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Temmuz 2021 #3 Z1EMİR dedi: Hocam aynısını bende yaşadım bazı satın almanız gereken yerler var oraları aldıktan sonra yeni görevler geliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nereler biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Z1EMİR dedi: Hocam aynısını bende yaşadım bazı satın almanız gereken yerler var oraları aldıktan sonra yeni görevler geliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nereler biliyor musunuz?
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 11 Temmuz 2021 #4 Ben limanı ve yakınındaki dükkanları almıştım. Aldıktan sonra açılmıştı. Artı 0 Eksi
KS KS MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Temmuz 2021 #5 Harun Yiğit dedi: Ben limanı ve yakınındaki dükkanları almıştım. Aldıktan sonra açılmıştı. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın liman nerede acaba? Biraz bilgisizim de. Artı 0 Eksi
Harun Yiğit dedi: Ben limanı ve yakınındaki dükkanları almıştım. Aldıktan sonra açılmıştı. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın liman nerede acaba? Biraz bilgisizim de.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 11 Temmuz 2021 #6 MehmetSLH dedi: Nereler biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Malibu club, film stüdyosu, matbaa, liman. Artı 0 Eksi
MehmetSLH dedi: Nereler biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Malibu club, film stüdyosu, matbaa, liman.
KS KS MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Temmuz 2021 #7 Tekin Alakuş dedi: Malibu club, film stüdyosu, matbaa, liman. Genişletmek için tıkla... Paraya bakarsanız yetmiyor galiba hile mi yazayım. Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Malibu club, film stüdyosu, matbaa, liman. Genişletmek için tıkla... Paraya bakarsanız yetmiyor galiba hile mi yazayım.
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #8 MehmetSLH dedi: Nereler biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum hocam ama en iyisi alabildiğimiz bütün yerleri almak Artı 0 Eksi
MehmetSLH dedi: Nereler biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum hocam ama en iyisi alabildiğimiz bütün yerleri almak
Vittorio03 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 873 Çözümler 7 11 Temmuz 2021 #9 En kolay görevli mekanlar. Bunları yaparsanız sonra ki görevler de açılamaya başlar ve son görevlere ulaşırsınız. Matbaa, Liman , Galeri, Dondurma fabrikası, Striptiz klübü. Artı 0 Eksi
En kolay görevli mekanlar. Bunları yaparsanız sonra ki görevler de açılamaya başlar ve son görevlere ulaşırsınız. Matbaa, Liman , Galeri, Dondurma fabrikası, Striptiz klübü.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 11 Temmuz 2021 #10 MehmetSLH dedi: Paraya bakarsanız yetmiyor galiba hile mi yazayım. Genişletmek için tıkla... Hocam liman 10K diye biliyorum. Onun etrafında da dondurmacı ve gece kulübü vardı. Yani bi 40-60K arası lazım galiba. Artı 0 Eksi
MehmetSLH dedi: Paraya bakarsanız yetmiyor galiba hile mi yazayım. Genişletmek için tıkla... Hocam liman 10K diye biliyorum. Onun etrafında da dondurmacı ve gece kulübü vardı. Yani bi 40-60K arası lazım galiba.