Jthunter Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 Android telefonuma GTA Vice City kurdum ama hile (cheat) yazamıyorum. Nasıl yaparım?
Çözüm 6 6 663803 1 Mayıs 2022 Jthunter dedi: Ben PC kullanamıyorum tatil dolayısıyla öyle takılmak için hikaye için değil. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bu video yardımcı olabilir belki size. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jthunter dedi: Ben PC kullanamıyorum tatil dolayısıyla öyle takılmak için hikaye için değil. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bu video yardımcı olabilir belki size. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Jthunter Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #11 Silinen üye dedi: @Jthunter, neden hile yazıyorsunuz? Hikaye modunda ilerlerken hile kullanılmasını gerektiren bir durum yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben PC kullanamıyorum tatil dolayısıyla öyle takılmak için hikaye için değil. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: @Jthunter, neden hile yazıyorsunuz? Hikaye modunda ilerlerken hile kullanılmasını gerektiren bir durum yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben PC kullanamıyorum tatil dolayısıyla öyle takılmak için hikaye için değil.
6 663803 Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 748 Çözümler 12 1 Mayıs 2022 #12 Jthunter dedi: Ben PC kullanamıyorum tatil dolayısıyla öyle takılmak için hikaye için değil. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bu video yardımcı olabilir belki size. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Jthunter dedi: Ben PC kullanamıyorum tatil dolayısıyla öyle takılmak için hikaye için değil. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bu video yardımcı olabilir belki size. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Jthunter Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #13 Silinen üye dedi: Anladım. Bu video yardımcı olabilir belki size. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oldu sağ ol. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Anladım. Bu video yardımcı olabilir belki size. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oldu sağ ol.
6 663803 Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 748 Çözümler 12 1 Mayıs 2022 #14 Jthunter dedi: Oldu sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Jthunter dedi: Oldu sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. İyi oyunlar.