GTA Vice City Next-gen modu indirilir mi?

Bence bu arkadaş NOBKdan görmüş bence kur derimde antivirüsde tara sonra kur.

gta 4 gerekli, gta 4 olmadan kaplama falan olmaz

açıldı mı oyun?

gta 4 gerekli, gta 4 olmadan kaplama falan olmaz

Hayır resmi sayfalarında gerekli olmadığını yazmışlar.

" Başlangıçta, yayıncıya saygı göstermek amacıyla orijinal oyunun varlığını gerektiren bir değişikliğin yayınlanması planlanmıştı. Ancak bu iki günde projeyi tamamen yeniden inşa ettik ve artık hazır bir “bağımsız kurulum kiti” olarak mevcut. Sadece indirin, yükleyin ve oynayın. Mod artık tamamen özerk olduğundan sürüm uyumluluğu konusunda herhangi bir zorluk yoktur. Belirsizlik koşullarında, modun mümkün olan en fazla sayıda kullanıcıya istikrarlı çalışmasını sağlamak için bunu yapmak zorunda kaldık. "

Yazdıkları mesaj.

Bence bu arkadaş NOBKdan görmüş bence kur derimde antivirüsde tara sonra kur.
Aynen Nobk olmasa böyle şeylerden haberimiz olmayacak. Neyse, modu kurdum gayet iyi çalışıyor arkadaşlar. Redist klasöründe bulunan programları kurmayı unutmayınız.

Dosya Ekleri

• Grand Theft Auto 4 Screenshot 2025.01.26 - 13.38.10.24.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 92
  • Grand Theft Auto 4 Screenshot 2025.01.26 - 13.38.22.40.png
    4,1 MB · Görüntüleme: 89
  • Grand Theft Auto 4 Screenshot 2025.01.26 - 13.38.57.34.png
    3,1 MB · Görüntüleme: 94
bende yine açılmadı yükleme ekranında kalıyor. Demin ayarları düşürdüm girdim kaplamasız açıldı sonra kapandı sorun benim pcde o zaman

bende yine açılmadı yükleme ekranında kalıyor. Demin ayarları düşürdüm girdim kaplamasız açıldı sonra kapandı sorun benim pcde o zaman

Arkadaşın dediği gibi Redist klasörünün içindekileri kurun. Oyunu da C'ye kurun. Windows 11'de sorun yaşayanlar olmuş genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…